Besplatna obuka mladih: radionice grafičkog dizajna

Fondacija „Danilo Kiš” iz Subotice organizuje novi ciklus radionica ilustracije, koje će voditi Bojan Temunović, grafički dizajner .

Uz mentorsku podršku voditelja radionice, polaznici će se upoznaće se sa celinama kao što su: postavka scene (kolaž/ skica), perspektiva, senčenje, osvetljenje, pravljenje atmosfere… Završni domaći radovi polaznika biće pregledani i komentarisani. Osim toga, učiće i kako se sređuje jedan .psd fajl, te koji su sajtovi korisni za dalje učenje grafičkog dizajna.

Radionice su besplatne, namenjene mladima i održavaće se preko aplikacije “Google Meet” svake srede od 14. aprila, od 18 časova.

Večernje novostiKOMENTARI

  1. Szorke E. kaže:

    Jos kada bi se mladi uz put uclanili u SNS partiju… svi bi bili zadovoljni.

  2. Anonimni kaže:

    Bravo szorke indijancu po ceo dan mislis na sns idi leci se bolje.

  3. Komentar kaže:

    Sve sto je u ovoj fondaciji besplatno znaci da su ne nakrali organizatori i naispisivali blanko racuna – odoa samog osnivanja pa do korone tj danas a.dogadjaji zvrje prazni jer su mladi shvatili da ne zele da budu pokrice za plate ovakvih neradnika”kulturnih radnika volonterki i direktorica bioskopa i sl kvazi muzike i entropi stampe-paraziti na budzetu koji su dobro oprali novac u svoj budj-elar.nazalost sto zakonom ne ukinuti takve vrste podkradanja budzetskog korisnog novca u beskorisne svrhe? Predlog odbornicima da se preispita trosenje ovim putem a pojedinci da se istaknu poimence jer zive na tudj racun neradom

OSTAVITE KOMENTAR