Bilbordi se množe

Postavljanje novih svetlećih reklama preraslo je u pravu stihiju. Ne zna im se broj kao ni konačna pozicija. Tek što su postavljeni po sred šetališta na Radijalcu, investitor je, kako kaže, “posle razgovora sa prijateljima i građanima” iz tog dela grada, odlučio da ih pomeri na travnjak.

Što se tiče drugih bilborda koji se ređaju duž pešačke zone, prijatelji i građani nisu konsultovani. A imali bi šta da kažu. Ono što može da se vidi, izaziva nevericu. Liju se temelji za nove zapreke, pa čak i dvostruke. Dva nova “totema”, jedan uz drugog, grade se na putu za park ispred “Socijalnog”.KOMENTARI

 1. Lebara kaže:

  Na radijalcu se pomeraju to je pametno jer je setaliste usko,u centru manje smeta,to je moje misljenje.

 2. Dragan kaže:

  kao da zivim u matrixu:(

 3. Sofronije kaže:

  Pa niste ukapirali ! Sad će to lepo napravit, onda ide fontana, pa ovaj gazda bilborda primi odštetu, pa mu grad ponovo napravi džaba… ma smišljeno je to ! Samo navijam po prvi put u životu za vandale da sve do jedne porazbijaju i osakate !!!

 4. Pera kaže:

  Kada skinemo ovu bahatu vlast ,sedeca ce valjda imati sluha da ih skine.

 5. Adrijana kaže:

  Nepotrebni su, ružni, ničemu ne služe …

 6. paulina kaže:

  vidi se da će izbori, mora se “spremiti” teren za “plakate”…ni sada nemaju neku svrhu, ALI, će i te kako poslužiti u kampanji

 7. Kom kaže:

  Vidim da su na nekim reklamama uspešni djaci, što je za pohvalu. Nisam fan bilborda i reklama, ali to je naša budućnost. Ceo zapadni svet je zatrpan reklamama i u marketing ulažu nerealno mnogo para, a toliko dece bez hrane, vode i lekova. Poremećene prave vrednosti.

 8. Beea kaže:

  Na Radijalcu juce postavili jos jednu ovalvu skalameriju, NA SREDINI. Dakle, ne sa strane. Zasto?

 9. Anonimni kaže:

  U pravu ste, prava stihija.

  Kod pozorista su prvo stavili temelje, pa su ih onda uklonili. Ovde ista proca. Prvopostavljeni ce biti uklonjen jer su skontali da je na sred prolaza. Niti znaju sta rade niti sta planiraju jer ovaj bilbord treba da se ukloni sa rekonstrukcijom fontane.

 10. Slobes kaže:

  U svajcarskoj se postavi privrena tabla sa predlogom buduceg izgleda dela grada koja ce da se renovira ili menja (cak i male autobuske stanice), odmah pred table je postavljeno postansko sanduce gde gradjani mogu da ubace svoje zamerke i predloge. Na samom postanskom sanducetu pise bukvalno ovo: Mi bi zeleli da znamo vase misljenje! To se tako radi u razvijenim zemljama i gde se zapravo sve radi za gradjane a ne protiv njih!

 11. Belial kaže:

  Bas je predivno, sednes na klupu da gledas fontanu ili novu fontanu i buljis u debilbord od SNS vlasti! Ala ce mi biti drago kada odjebu sa vlasti!

 12. Ivan kaže:

  Možda je lepše da imamo reklamne panoe za predizborne kampanje , cirkuse koji stižu, i dolazak nekih pevača nego da su nam izlepljeni trafoi, stabla, zgrade itd. Neki plakati ostaju godinama zalepljeni te su ruglo grada. Jedino treba da postave sa strane tako da se može prolaziti a ne na sredinu prolaza.

 13. Red i rad kaže:

  Pa sta se desilo sa velikom gradjanskom pobedom nad bilbordima dijabole

 14. Ona kaže:

  Eto teme za ovaj portal. Jer druge nemate i niste im dorasli.

 15. ZAHVALA kaže:

  :(((

 16. S&S kaže:

  Ovi bilbordi su samo jedan pokazatelj da u gradu nema ko da drži konce u rukama.I na divljem zapadu se smišljenije radilo i gradilo. Ovoj gamadi bi bilo bolje da ništa ne rade, manje toga bi upropastili.

 17. Afet kaže:

  Hahah ispalilili ste se protestanti jos vise reklame postablju u mesto da ih otklanjanju

 18. Miso kaže:

  Uskoro ima da gledamo AV-a po ceo Božiji dan!

 19. PROTESTANT kaže:

  @Afet
  Neće biti nijednog vrlo uskoro. Samo gledaj.

 20. miklos kaže:

  Dragi sugradjani,za sve ovo je jedini lek na izborima,trajno ih smestiti na politicko djubriste.Mislim da u istoriji grada nije bila kriminalnija i lopovska gradska vlast od ove.Pastor samo mudro cuti i podrzava ovo sto rade od grada.

 21. Istina.... kaže:

  Te reklame su osvetljene. Meni ne smetaju ! Svetlosni templar kao ja voli svetlost i bori se protiv tame ! Novoj Atlantidi treba što više svetla da bi bilo što manje senki u koje bi mogli da se sakriju mračni gospodari ! Kamo sreće da je svojevremeno na odeljenju psihijatrije bilo osvetljeno kada su me Judeo masoni i Hazari držali tamo u zatočeništvu. Ja sam od onoga što se dešava u mraku pobegao !

 22. Lola kaže:

  #Ona -Ispod kog kamena si ti izmilila “pametnice” ?
  Bice da si ti zalutala na pogresnu stranu. Nismo mi od ” tvojih”!

 23. Actor kaže:

  Lola, čemu više tvoji-moji, naši-vaši, 21.vek je. Proširi malo vidike, lepše je i bolje razumeš druge ljude.

 24. Jevremovic kaže:

  Za njih su narod i narodno misljenje obicno sranje.

 25. Dragi Điki kaže:

  Sada i definitivno najgora gradska vlast u istoriji Subotice. Moj drug Laban nije ni hteo mesto gradonačelnika nego su mu nametnuli tu ulogu. On je 2016. godine zvao neke od stručnih ljudi iz prethodne garniture ali su se svi razišli. Na ključna mesta su dovedeni neki škartirani kadrovi iz Beograda koji takođe nisu bili oduševljeni time. Proveli su četiri godine otaljavajući posao a verovatno i trudeći se da naplate dobro svoje izgnanstvo iz prestonice. Rezultat: propadanje grada na svim nivoima.
  Jedina im je nada da će da država završi y krak pa da onda to sebi pripišu kao uspeh.

 26. Filozoff kaže:

  E sad nek tuze ovaj portal za ovu laznu vest pa da vidimo.

 27. (ba)laban kaže:

  @Pera

  Slažem se sa tim. Međutim, kako ćemo ih skinuti, ako opozicija razmišlja isključivo o BOJKOTU IZBORA. Ovu trenutnu nakaradnu vlast taj bojkot neće posebno uznemiriti, jer oni nemaju ni obraza, ni stida, ni srama i proglasiće svoju pobedu taman da na izbore iziđe i 5% glasača, što im važeći nakaradni zakon i omogućava.

  U preostalih nekoliko meseci do izbora treba intenzivno tražiti način kako pridobiti građane nekom novom opcijom, po mogućnosti više građanskom nego političkom, pa na izborima ovu sektašku koaliciju poslati zauvek u pakao.

 28. Fico kaže:

  J…. vas politika. Samo mrznju sejete.

 29. (ba)laban kaže:

  @Fico

  Mrzim ove na vlasti i neću to da skrivam.

 30. Istina... kaže:

  Grohotom…

 31. Metuzalem kaže:

  Ko je smislio DEBILBORD da mu udarim plus!

 32. Metuzalem kaže:

  @(ba)laban
  Ima nas barem dvojca!
  A za komentare samo jedno: Svaka ti za njih dala.

OSTAVITE KOMENTAR