Biti preduzetan

Juče na Otvorenom univerzitetu održana je prezentacija “Biti preduzetan u Subotici”. Reč je o drugom predavanju, koje je namenjeno učenicima srednih škola, nezaposlenim studentima i drugim građanima Subotice koji žele da se zaposle.

 

preduzetnistvoObzirom da se uz Regionalnu razvojnu agenciju, Privrednu komoru, Nacionalnu službu za zapošljavanje i Otvoreni univerzitet Subotica kontinuirano bavi edukacijom u oblasti preduzetništva ovim serijalom prezentacija, organizatori se trude da zainteresovanim licima predstave koncepte uspešnih lokalnih privrednika u prevazilaženju teškoća u poslovanju, prilagođavanju poslovnom ambijentu, nastupu na domaćem tržištu i osvajanju inostranih tržišta.

 

Tokom septembra i oktobra svakog četvrtka sa početkom u 17 časova održavaće se prezentacije uspešnjih subotičkih preduzetnika.Podstaknuti idejom proslave dana grada Subotice i sloganom ''Subotica, to sam ja!'' organizuje se serija predavanja uspešnih subotičkih preduzetnika sa ciljem popularisanja koncepta preduzetništva, samozapošljavanja i podsticanja lokalnih inicijativa.KOMENTARI

  1. Rastafarijanac kaže:

    Prvi korak:
    – Učlaniti se u neku od partija na vlasti
    Drugi, treći i svi ostali koraci:
    – Svejedno …

OSTAVITE KOMENTAR