Bogdan Laban prešao u SNS

Izvršni odbor Srpske napredne stranke je juče raspustio Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici.

 

Za poverenike Gradskog odbora SNS u Subotici imenovani su: Ilija Maravić, Gojko Radić i Bogdan Laban.

 

Danas su Srpskoj naprednoj stranci pristupili svi članovi Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Subotici, pokrajinski poslanik i član Izvršnog odbora DSS, četiri odbornika Skupštine Grada Subotica.

 

Saopštenje su izdali poverenici Gradskog odbora SNS Subotica.

 

 KOMENTARI

 1. buba kaže:

  Kakva je ovo vest? Sad, da li je opet formiran Gradski odbor SNS ili ne? Fali nešto teksta. Šta je sa članom DSS u gradskoj vlasti?

 2. koma kaže:

  haha, najomrazeniji lik SVM-a ce sada da uvede SNS u gradsku koaliciju a da izbaci SVM. DS jedva ceka da se otarasi Maglai i njegove demagogije i opozicioniranja u vlasti.

  Vec vidjeno.

 3. Klempur kaže:

  Ljudi, jel’ neko obavestio neobaveštenog Koštunicu?  :mrgreen:

 4. pauk kaže:

  Dal je Pokret madjarske nade sad jedina opozicija u gradu?

 5. kilo kilo kaže:

  zajeban obrt.

  sns ima da otme madjarima i ds gomilu gradskih preduzeca.cistoca ionako proglasava stecaj do januara.

 6. lola kaže:

  …. To znači da će se ubrzo vratiti u Elektrovojvodinu. A šta će sirote životinje u ZOO vrtu? Od tuge će krepati za Labanom. I onda će deca i roditelji kao i mnogobrojni turisti imati razlog manje da posete Palić.
       

 7. pauk kaže:

  I stvarno mi madjari postaju opet simpaticni. Al stvarno

   

 8. Suboticanin kaže:

  Trgovci na delu.

 9. mikon kaže:

  buba:

  Kakva je ovo vest? Sad, da li je opet formiran Gradski odbor SNS ili ne? Fali nešto teksta. Šta je sa članom DSS u gradskoj vlasti?

  Ostali su u gradskoj vlasti. Nije Laban lud.

  Da je DS rezirao ovakvu situaciju, ne bi bile izrezirao.

 10. Northerner kaže:

  Sad kad i zebre pređu u konje…

 11. Odbornik kaže:

  1.Juče IO SNS  ( predsednik je Kumče Nikolić junior) raspusrtio svoj gradski odbor u Subotici  i postavio trijumvrat “IGLA” ( Ilija _ gojko _ LAban ) da rukovodi odborom.lek je bio u potpunoj paralizi sa stranačkim angažmanom u protekloj nedelji ( poslednja intenzivna aktivnost bila je pred izbornu tišinu u Zaječaru ) zbog lobiranja u germanofonskom području za 2 datum”.

  2. Pre nedelju dana Dulić Oliver položio zakletvu i postao skupštinski odbornik. Stvorena je formalna pretpostavka da može biti kandidat za NEKO mesto u izršnoj vlasti u Subotici.

  3. Apelacioni sud poslao na prepravku optužnicu protiv Olivera Dulića iz Subotice i u roki koji propisuuje KZS treba obaviti i neke druge radnje u politici.

  4.Mesti konzula u Zagrebu će biti slobodno ako treba.

  5. Time je Obezbeđen je politički alibi zbog abdikacije

  6. Postoji kandidat za gradonačelnika Subotice ako zatreba.

  7. Mesto gradonačelnika će se osloboditi ako zatreba.

  8. Članovi Gradskog odbora DSS-a u Subotici, danas  kolektivno prešli u SNS.

  9. Grupa transvestita poznata pod kodnim imenom ” Vuk Branković” je odabrala Vidovdan da objavi svoj najnoviji  prebeg .

  10. Kako će to objasniti ? Kao prošli put kada su kazali da su seli DS-u u krilo zbog interesa Subotičana i Srbije?

  11. Kako će SNS objasniti svojim biračima da su ponovo oživeli vampira taman kada je bio izolovan i pripremljen da bude sklonjen i zbog koga inače hiljade ljudi nije htelo da uđe u subotičku organizaciju SNS-a niti da glasa za njih

  12. Hoće li subotički SNS preživeti ulazakTrojanskog konja u njihovu organizaciju.

  13. Hoće li novi savez napraviti novu glupost pa udariti na Mađare u gradskoj skupštini i oterati ih u opoziciju.

  14. Da li je neko Aleku rekao da je ovo najbolji način da iskompromituje svoju organizaciju u najvećem gradu na severu zemlje.

  15. Šta će biti kada postane svima jasno da sve ovo nema nikakve veze sa politikom i da je sve najvulgarnije kafansko kortešovanje i trgovanje .

  16. Predstoji veoma neprijatna reakcija na ovaj čin švaleranja iz koristi.

  2. A

 12. Andrija kaže:

  Naravno da je presao. DSS prakticno vise i ne postoji. Nisam ni za jednu jedinu partiju, ali cinjenica je da je covek za DSS u Subotici odradio kvalitetan posao.(govorim u stranackom smislu). Gleda covek svoju buducnost, koju uz DSS sigurno niko nema….

 13. lola kaže:

  Ako je Laban za DSS u Subotici odradio kvalitetan posao u stranackom smislu, kako se onda DSS u Subotici ugasila ko dogorela sveca, pa prakticno vise ne postoji. Kako to da neko kvalitetno radi svoj posao, a rezultat tog posla je nestanak, nemanje buducnosti. Malo kontradiktorno, zar ne, dragi moji komentatori, svih boja i uverenja. A to da je g-din Laban gledao i gleda svoju buducnost, to je sada svima u Subotici, a i sire kristalno jasno.
       

 14. yellowstone kaže:

  razocarao sam se u SNS….ali bice interesantno cuti kako velicaju Evropu isti oni,koji su jos juce pljuvali po njemu,nazivavsi vas izdajnicima,i vredjali na svakom koraku.Niste postali jaci,gubite nase glasove.

OSTAVITE KOMENTAR