Boško: Otvoreno pismo biraču SNS – Dok vi siromašite i deca vam odlaze oni se …

Poštovani građani Srbije koji ste svoje poverenje na izborima dali Srpskoj naprednoj stranci,

Svi zajedno se dobro sećamo da je SNS došla na vlast na predizbornim obećanjima da će raščistiti sa kriminalom i korupcijom u Srbiji. Sećamo se radne grupe MUP-a za ispitivanje 24 privatizacije koja je brzo raspuštena, najave Zakona o poreklu imovine koji nikada nije donet, brojnih hapšenja koja nikada nisu završila sudskim epilogom… Sve je to bila laž i sva ova obećanja ostala su mrtvo slovo na papiru. Izneverena su Vaša očekivanja da će Srbija konačno dočekati pravdu za sve one kojima se dokaže da su kršili zakon i da su se nepošteno obogatili na grbači naroda. Oni danas ne samo da nisu u zatvoru već su mnogi od njih – poput Vesića, Dinkića, Malog… – deo vlasti. Da je samo to! Suprotno obećanome, vlast SNS nastavila je sa svim pogrešnim stvarima koje su rađene u vreme prethodne vlasti i usavršila ih do neslućenih razmera.

Upravo Vučićeva vlast, koja je zasnovana na propagandi o borbi protiv kriminala i korupcije, danas je do guše ogrezla u kriminal i korupciju. Svakoga dana izbija nova afera, a više od polovine ministara u Vladi Srbije umešano je u razna krivična dela. Ministar zdravlja se povezuje sa „Zemunskim klanom“, dok ministar odbrane ne može da dokaže poreklo svoje imovine, pa otvoreno laže da mu je novac poslala „tetka iz Kanade“. Četvorica ministara imaju kupljene fakultetske diplome (Stefanović, Antić, Đorđević i Vulin), a dvojica su plagirali doktorsku disertaciju (Mali i Stefanović). Otac ministra policije se povezuje sa trgovinom uticajem i trgovinom oružjem u korist privatne firme bliske SNS, a na štetu državne firme „Krušik“ iz Valjeva. Brat predsednika SNS se povezuje sa najvećom otkrivenom plantažom marihuane u Evropi. Brat predsednika Vlade Srbije dobija brojne poslove sa državom. Kumovi predsednika Srbije su umešani u više sumnjivih poslova i jedni su od najbogatijih ljudi u Srbiji. Da li je to ono za šta ste glasali i što su vam obećavali kada su dolazili na vlast?

Za sve to vreme dok se oni bogate – vaše porodice siromaše, imate mizerne plate i deca vam odlaze u inostranstvo. Dok vi radite za 30.000 ili 40.000, i ne možete da skrpite kraj sa krajem, oni zgrću milione od nameštenih tendera, pljačkaških privatizacija, trgovine oružjem i drogom… Aktuelna vlast vas ucenjuje radnim mestom, maltretira, tera vas da u radno vreme botujete na internetu za njihov račun, a prisiljava vas i da putujete širom Srbije po stranačkim mitinzima, gde vas često drži u kavezima da ne možete da napustite mesto okupljanja pre kraja mitinga. Da li je to normalno? Vi to niste zaslužili. Niko to nije zaslužio. Naša zemlja ne treba tako da izgleda. Srbija treba da bude slobodna zemlja, u kojoj će svako moći normalno da se zaposli i živi od svoga rada, bez ikakvih pritisaka i ucena za koga mora da glasa ili će izgubiti posao.

 

srbin.infoKOMENTARI

 1. JaPaja kaže:

  Koji je ovo Baron Minhauzen. Pa Srbiju su upropastili upravo oni sa kojima si u savezu. Hoćeš da se vrate i nastave krvavi pir? Koliko puta si ove godine bio u Parlamentu a digao si i plate i dnevnice. Jel tako misliš da se ponašaš kad dođeš na vlast? Hvala neka te, ostani tamo gde i pripadaš – ulici. A mi ćemo glasati i birati kad dođu neki novi , pošteniji i od ovih i od bivših.

 2. Salamander kaže:

  Meni su svi isti…obećanja svakako svi daju ali niko još nije odgovarao za učinjeno materijalno ili krivično.
  Menjajte sistem pa tek onda pričajte, ali argumentovano, ovako smo još više razočarani u opoziciju koja i nije opozicija jer je neozbiljna.
  Jedina politička opcija je ona koja će obezbediti promenu sistema u našoj zemlji pa se povući i tek onda obezbediti fer izbore…a takve političke stranke još uvek na žalost nema.

 3. Janoš.. kaže:

  Boško dođi u Suboticu ,tu tek ima grupa koju treba da uhapsiš…

 4. Opa Bato kaže:

  Ne laje kera zbog sela već zbog sebe …
  Džaba kevćeš. Imali smo bezbroj prilika da se uverimo kakva se budala krije u tom (pre)skupom odelu od 1.000 evra. A odakle ti tolike pare za samo jedno odelo?!?!

 5. Zeleni kaže:

  Ovde ih ima na pretek voze se besna kola i nikom nista kakvo poreklo samo podmazuj i radi sa njima i moze

 6. Dr sc. tro. Stormwatch kaže:

  @JaPaja

  Necete jos dugo moci da majmunishete popljackani narod kako je 27 milijardi Eura dugovanja koje ste od 2012 napravili manje od 17,7 Milijardi koje ste zatekli kada ste preuzeli vlast. Isto tako i Penzioneri znaju da rachunaju….za 8 godina koliko traje vash harach – penzije su realno pale za skoro 20% a cene….pa praktichno sve otislo uvis i vise nego 100%…..

 7. Weng kaže:

  Danas samo glupidti citas.
  Lako je nekima uzmu pare u skupštini
  A nerade .i onda plata iz ambasada
  Pa pljuvanje i ide Jos para..
  Narod to vidi nikad tkvima glas.

 8. Oki kaže:

  Jbt, koji ste vi svi, ali do jednog idioti, što se bre više prepucavate ovde magarci jedni.
  Pa njihovo je da na svoju vodenicu teraju vodu, šta to vama običnim smrtnicima treba, daj se dozovite pameti i prestanite se vređati međusobno i kao prozivati. Živite svoj život, a političari će doći i proći.

 9. paulina kaže:

  nisam pristalica Boška Obradovića, ali, čitam glupe komentare i ne verujem svojim očima, koliko smo glupi ko ku c, i ako ga baš ne volim SVE ŠTO JE REKAO JE ISTINA i samo istina, jedini iz opozicije NIKADA NIJE BIO VLAST, i zato ne mogu da shvatim one koji ga pljuju, a svako ko ima malo mozga zna da je sve istina što je rekao, na osnovu čega ga pljuju, jesmo pokradeni, nikada nismo gore živeli, sam vrh vlasti je umešan u sve pljačke kako penzija tako i firmi sa orzžje, ubijaju ljude bez griđe savesti i niko nikom ne odgovara, i kada ovaj jebeni Boško to javno kaže, svi pljuju Obradovića a ne ova govna na vlasti,,,ptosto ne mogu da verujem koliko smo glupi…jebote, i treba da nas gaze, nismo bolje ni zaslužili

 10. marco kaže:

  Interesuje me da li je balaban skaljarski klan ili kavacki…?

 11. Miso kaže:

  Nisam za sendvičare, ali… Dokle više sa ovakvim tekstovima od praznih obećanja. Brate, ja imam čitavu biblioteku bookmarkovanih sr*nja od praznih predizbornih obećanja. Nisi ni Ti ništa bolji od ostalih, veruj mi. Prvo i osnovno svake laži poslednjih 25 godina je to da se pljuje tuđe, da se kriju sopstvene mane i greške, i da uzdignete sebe iznad Nas građana bez značajnijih postignuća ili rezultata rada. N-e-mo-j-t-e da rešavate Naše probleme, i n-e-mo-j-t-e da Vas moramo gledati više. Ima stručnjaka koji će zaista rešiti Naše probleme, a mi građane ćemo moći da živimo svoj život BEZ Vas! Moj bojkot uključuje i Vas. Nemojte naivno misliti da je to neka izmišljena strategija opozicije na narednim izborima. Dosta nam je od Vas svih.

 12. Vaterpolista kaže:

  Bara se suzava,krokodili gladni a kozne tasne i cipele na ceni.

 13. zozon kaže:

  @paulina
  Reče čovek mrtav hladan kako je SNS nastavila sa svim pogrešnim stvarima koje je činila prethodna vlast., a on se udružio sa tom prethodnom vlašću. Pametnom dosta. Kakve veze ima što nije bio na vlasti kada je ovom izjavom potvrdio da nije ništa drugačiji i da mu je jedini cilj da dođe na vlast makar se udružio i sa crnim đavolom.

OSTAVITE KOMENTAR