Božićna i novogodišnja čestitka gradonačelnika Bogdana Labana

Svim građanima Subotice koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru upućujem srdačne čestitke uz želju da božićne i novogodišnje praznike provedu u zdravlju, blagostanju i radosti. Neka nas praznični dani podsete na važnost i lepotu zajedništva i međusobnog poštovanja.

Srećan Božić! Srećna i uspešna nova 2020. godina!

Gradonačelnik Subotice
Bogdan Laban

subotica.rsKOMENTARI

 1. Pera kaže:

  Da nam dobri Bog da, da nam iduće godine ne čestitaš ti. Da se vratiš odakle si došao i da više nikada ne čujemo za tebe.
  Srećni i blagosloveni praznici svima!

 2. zozon kaže:

  @Pera
  Bez obzira šta ko o kome mislio tvoja poruka baš i nije u duhu hrišćanstva i praznika koje obeležavamo ovih dana.

 3. haha kaže:

  Hvala sabane

 4. Roki kaže:

  @Pera

  Neće on nigde, dobro mu je tu. Da mu je loše otišao bi još kad je bio milicioner pozornik. Ovaj narod je usedlani konj koji još može da se jaše.

  Srećni praznici sugrađani

 5. Pera kaže:

  @zozon, bez obzira na to što si i ovde i na onom drugom subotičkom portalu dežurni branilac vođe, vođine stranke i ovog sa slike. I što oni apsolutno nehrišćanski grabe, otimaju, samo za sebe i članove svoje stranke/sekte, bez obzira na to što ih nije sramota da to sve rade, a vide da je narodu sve teže i da zbog njih odlaze iz zemlje svi koji mogu. Ja ti neću nehrišćanski poželeti da se otruješ salamom podrigušom iz sendviča kojima te nagrađuju. Nego ću ti u hrišćanskom duhu poželeti srećne praznike, srećan i blagosloven Božić i srećnu Novu godinu.

 6. Andrej kaže:

  Bice srecna i uspesna samo ako se tebe resimo pitbule av av av.

 7. Istina... kaže:

  Agent “Pera” je tipičan, kako sam sebe naziva, “hrišćanski duh”, koji u skladu sa “tolerancijom”, “jednakošću”, “suživotom”, “multikulturalnošću”, “višenacionalnošću”… po osnovu rase, pola, nacionalne pripadnosti, društvenog porekla, rođenja, veroispovesti, političkog ili drugog uverenja, imovnog stanja, kulture, jezika… neposredno i posredno vređa, kleveće, ponižava, omalovažava, diskriminiše, širi netrpeljivost i mržnju, stvara i produbljuje razlike, podele, sukobe, nestabilnost, nespokoj, nemir. Jedan je od zaslužnika za postojanje “grada” Nova Atlantida koji se hvali svojom “uzvišenošću”.

  Kako je religija jedan od opijuma za narod neću im čestitati nepostojeći praznik nego svim Ljudima dobre volje poželeti zdrav i srećan život, daleko od armije “Pera” i ostalih njihovih dobro znanih, novih i od drugih otetih nickova.

 8. Dr sc. tro. Stormwatch kaže:

  Sretan Bozic i Bog vas sve blagoslovio!

 9. Tvoji sa Kosova kaže:

  Labane da nam poživiš još dugo na vlasti.

 10. ludak kaže:

  Bog je ljut:-)

 11. .Bence kaže:

  et zozon, Upravo mislim da nam je Pero uputio za Božić vrlo lepu i primerenu čestitku, baš odgovarajuću subotičkim javnim prilikama. Ono što nikako ne može biti u duhu Božića-kao ni u bilo kojem javnom delovanju svakako je nakaradno ponašanje sadašnjeg gradonačelnika prema Subotici i građanima.Prema tome uzalud se trudio čestitkama oprati pred javnošću.Naravno da u tu javnost ne spadaju samozvani žandari poput tebe.

 12. --------------------------- kaže:

  Na osnovu dislajkova na Božićnu čestitku jednog gradonačelnika, mislim da istom treba ad je jasno da nije mio ni svojima kamoli drugima. e gospon polgarmeštere ovo nije doživeo ni jedan gradonačelnik do sada. Mislim da je vreme da se lepo siđe sa trona pa možda i zaboravi narod sve.

 13. Zumba kaže:

  Bog je ljut, ja još više !

 14. ffilozoff kaže:

  Nevernik NE moze cestitati Bozic !!!

 15. Istina... kaže:

  “Nezavisni” “slucajni” “obicni” “gradjani” komentatori pokazuju neskrivenu organizovanu mrznju prema dva “dodjoska” naroda, srpskom i bunjevackom. Njihov monstruozni verbalni obracun sa njima pokazuje kakav ce biti fizicki cim budu stvorili uslove za njega mada ga vec sada sprovode mekim sredstvima. Pobice sve “Labane”, “Vucice”, “Milosevice”… To nije grad, to je Zlo. I mozete da se*eto po meni koliko hocete ali od istine ne mozete pobeci.

 16. Gligorije kaže:

  Ko je onaj agent sto se predstavlja pod Istina…? Jesi li ti Trojanac? Ili ti je dosadno, mozda si usamljen?

 17. Ruski Car kaže:

  Gradonačelniče gde ćete lepši osećaj nego kad pročitate da vas podržava narod sa Kosově.

 18. whisky boy kaže:

  Ja bih kad bi procitao sta moji sugradjani misle o meni kao gradonacelniku tog momenta uzeo 2 litre viskija i napio se do balcaka. A joj on to svaki dan radi i bez citanja. Samo napred Labane botovi i sendvicari su uz tebe.

 19. zozon kaže:

  @Pera
  Nismo mi tu da sudimo svima nama sudi Bog.

 20. Neko kaže:

  @zozon
  Ma nemoj.
  Onda zašto postoje sudije, kad će svakom od nas na kraju svakako da sudi Bog, ali tek na onom drugom svetu.
  Po toj logici onda bi svako mogao svašta da radi jer mu niko neće suditi ovde sve dok je živ.

 21. Gligorije kaže:

  Onaj istiniti ne spominje vise Talmud.
  Sta mu se desilo?

 22. Pera kaže:

  @Istina… Nemam ja ništa protiv bilo koje nacije ili vere, niti starih niti doseljenih. Imam protiv lopuža, mrzim lopove i korupcionaše pa neka su bilo koje nacije !!!
  Nemam čak ništa ni protiv tebe. Greota je mrzeti bolesnika.

 23. ffilozoff kaže:

  Zozon je sve gluplji…jer bolje da jede vitamine,a ne podrigusu!!! Klasican lizac dupeta…

 24. Istina... kaže:

  @”Pera”

  Prva replika mi je cenzurisana. Ne odgovaram više.

 25. Pera kaže:

  @Istina… Odlično, nemoj.
  Čak bi mogao da se uvrediš do koske i kazniš admine ovog sajta i u inat više nikada ništa da ne napišeš !
  Ubio bi time u pojam i sve nas ostale, koji ovde dolazimo, čitamo vesti i komentarišemo ih. Osvetio bi nam se za sva vremena time što bi nas ignorisao i lišio divote čitanja tvojih romana, skaski, basni, fantazmagorija, ispovesti i kratkih introspekcija.

OSTAVITE KOMENTAR