Broj pacijenata u subotičkom Kovid delu bolnice se povećava

Od kako je pre dve nedelje registrovan najmanji broj pacijenata u Kovid delu bolnice od sredine novembra prošle godine (52), situacija se dalje nije popravljala. Naprotiv, ponovo je više primljenih nego otpuštenih pacijenata.

U prethodna 24 sata u Kovid respiratornoj ambulanti Opšte bolnice Subotica obavljeno je 64 pregleda.  Jedanaest pacijenata je zadržano na bolničkom lečenju u Kovid delu bolnice, a sedam ih je otpušteno na dalje kućno lečenje i izolaciju. 

Trenutno se na bolničkom lečenju u Kovid delu bolnice nalazi 76 pacijenata. U Kovid jedinici intenzivnog lečenja nalazi se 9 pacijenata, 8 na mehaničkoj ventilaciji. KOMENTARI

 1. Macan kaže:

  Kriza počinje u celoj Srbiji u četri popodne.

 2. (ba)laban kaže:

  Danas je tačno dve nedelje od spektakularnog otkrivanja spomenika Nemanjiću na koje je bilo milom ili silom “pozvano” nekoliko hiljada zaljubljenika u sendviče koje spremaju vešti SNS kulinari, kako bi urlali na sav glas “ACO SRBINE”. Dopremljeni su krcatim autobusima iz raznih delova zemlje uz potpuno nepoštovanje mera zaštite od kovida. U prethodnih dve nedelje su proširili zarazu u svojim sredinama, tako da možemo opet očekivati eksploziju broja zaraženih.

  Ovo normalno niko iz kriznog štaba NE SME ni da pomene, nego su im večito krivi tržni centri i prodavnice u kojima se kreću ljudi sa maskama, kao i tiha muzika u kafićima i restoranima.

 3. Laci kaže:

  Sad ce folklorasica ta sa OGROMNIM nosom da poludi potpuno. Ona pokazuje ozbiljne znakove SHIZOFRENIJE a nazalost roditelji poveruju nasu decu njoj. Sramota suboticka!! Stvarno to je znak da u Srbiji svako moze da radi sta god hoce i lud i nenormalan i drogas svi.

 4. Nataša kaže:

  Odgovorni roditelji su i edukovani. A kao takvi prepoznaju da kod nje nešto stvarno nije u redu. Ona se zalaže za nenošenje maske i okupljena je sa osobama problematičnim i sumljivim radnjama.

 5. laki kaže:

  @Laci
  Ko je “folklorašica sa ogromnim nosom”… ne shvatam poentu komentara.

 6. Natasa kaže:

  Odgovorni roditelji su i edukovani. A kao takvi prepoznaju da kod nje nešto stvarno nje u redu. Ona se zalagala za nenošenje maske i okupljena je sa osaobama problematičnim i sumljivim radnjama.

 7. Laci kaže:

  @laki
  Zeki ja ne znam zasto se ti javljas svaki put kad mi spominjemo nju!? Predpostavljam da ti imas svoj zivot sa svojom zenom I decom. Nisi ti niko I nista u njenom zivotu da se ti javljas u njenom imenu. Ne moras se ti pokazati njoj da se pokazes kako ti brines. A u sustini ti si jedan od problematicnih Suboticana sa problematicnom proslosti I verovatno imad glupe stvari u svojoj glavi. Zna I ona se izjaviti ili komentarisati. Samo sto se krije ko ….

 8. salašar kaže:

  Jel kogod opandrknio?

 9. laki kaže:

  @Laci
  Batice moj, u tvojoj glavi izgleda mnogo toga nije složeno na svoje mesto. Jbt, čovek upita da mu se pojasni ko je prozvana persona, a ovaj oplete po svemu samo ne dade odgovor. Niti me poznaješ, niti smo ikad komunicirali, ali si zato našao za shodno da me svrstavaš među problematične Subotičane. Neću te nazvati problematičnim građaninom ovog grada, ali da problema imaš u sivoj masi koja se naziva mozgom to je evidentno.

OSTAVITE KOMENTAR