Bubnjarski priručnik Gorana Evetovića

Promocija knjige Bubnjarski priručnik Gorana Evetovića “Put do velikih bina”, održana je u Muzičkoj školi. Posle tri decenije, ovo je nova knjiga sa ovakvim sadržajem kod nas i u regionu, istakao je autor. Prva knjiga Gorana Evetovića, predstavljena je na održanoj promociji, a prema rečima autora, ovaj priručnik sadrži znanja koja su potrebna da bi neko postao profesionalni muzičar.

Delo obuhvata osnovu koja je potrebna kada je znanje koje bubnjar treba da poseduje u pitanju, ističe autor. Jedan od razloga za stvaranje ovog dela, je i taj što već duže vreme kod nas nije izašlo nešto slično, rekao je Goran Evetović. U toku 15.godina radnog iskustva, Goran Evetović, podučavao je mnoge generacije, a jedan od njegovih učenika bio je i Goran Biro. Prema njegovim rečima , za 4 godine srednje muzičke škole, veliko znanje stekao je upravo od profesora Evetovića, te ističe da se to znanje nalazi upravo u predstavljenom priručniku. Jedan je od najboljih bubnjara trenutno u Srbiji, a ova knjiga veliki je doprinos za obrazovanje, rekao je Goran Biro. Autor knjige istakao je da je u planu još jedno izdanje, s obzirom da postoji mnoštvo materijala koji je prikupljen za 15 godina praktičnog rada. Veliku zahvalnost Goran Evetović, kako kaže duguje svom timu u kom su, sa ponosom ističe, svi Subotičani.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Stormwatch kaže:

  Vrhunski muzichar!

 2. Ispovednik kaže:

  Veliko bravo!

 3. Mister No kaže:

  Tako treba Gorane legendo ! Subotici je devedesetih godina dvadesetog veka prikačen epitet grada koji ne rađa muzićke talente. Ovaj stereotip je verovatno nastao jer opśteprihvaćene Mice Trofrtaljke kod nas nisu dobro prolazile. Ispostavilo se da imamo mnogo talentovanih muzičara i pevača,kojima više leži rock i klasična muzika. Gledao sam nedavno novogodišnji koncert subotičkog simfonijskog orkestra,na wc nisam išao dok nisu završili nastup.

 4. Zoran kaže:

  Gorane, veliki respect!

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: