Polugola istrčala sa carine

Poznato je da posao graničnih službenika nije nimalo lak, ali neretko se dešava da se carinici i policajci suočavaju sa situacijama koje bi mogle da se nađu i u rubrici „verovali ili ne?“.

Upravo jedan takav slučaj dogodio se 5. novembra 2020. godine kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen autobus bugarske registracije, koji je iz Bugarske tranzitirao preko naše zemlje ka Češkoj.

Prilikom kontrole ličnog prtljaga putnika, u torbi 51-godišnje Čehinje pronađeno 8 tableta bez bilo kakve oznake, kao i vagica za precizno merenje.

Tada je putnica povedena na detaljan pretres, jer je pretpostavka bila da se najverovatnije radi o tabletama ekstazija i da možda ima još sakrivenih narkotika kod sebe.

Ispostavilo se da se je to bilo opravdano, jer je tokom ličnog pretresa, žena koja je sve vreme ćutala, potpuno neočekivano odgurnula policijsku službenicu koja joj je bila najbliža i samo u donjem vešu iskočila kroz prozor.

Naravno, vrlo brzo je savladana i vraćena u prostoriju za pretres, ali je razlog njenog ćutanja ustvari bila kesica narkotika koju je sve vreme imala u ustima i koju je pokušala da ispljune iskočivši kroz prozor.

Kesica je bila puna kristalne bele materije za koju je putnica kasnije potvrdila da je reč o drogi “spid“, a koja se tokom incidenta delom rasula po službenoj prostoriji, a delom po betonskom pločniku ispod prozora i po travnjaku.

O kojoj drogi je zapravo reč znaće se nakon detaljne laboratorijske analize.

RTVKOMENTARI

 1. Hapsi kaže:

  Hapsiti drogase

 2. Ovaj novi moderni svet kaže:

  Jeste´l culi… jeste´l culi komsinice..
  Pa di bas na granici?
  Ijuuuu, ijuu, pa bas strasno. Di ce ovaj svet? U moje vreme toga nije bilo… uzas i strahota. Kazu da je bila samo u brusthalteru. Ta nemojte kasti. .. i nije ju bilo sramota? Boze´m prosti kakvog sveta danas sve ima… Ta gde mi zivimo? Sve je skroz na skroz propalo … sve je otislo do vraga.

 3. Indijanac kaže:

  Interesantnija prica bi bila da je Persona slucajno progutala nekoliko tih tableta i posle toga skroz gola istrcala iz carinske zgrade i u takvom stanju uspela da pobegne.
  Posle bi kao kuriozitet pisalo u novinama u rubrici „Verovali ili ne“ da je jedna nadrogirana baba ceskog porekla starosti oko 51 godine, a pod uticajem droge „Spid“ trckarala po poljanama u okolini Horgosa kao muva bez glave, dok je posle nekoliko sati intenzivnog traganja i lova nadlezne sluzbe nisu uhvatile i uhapsile.
  „Spid“ je spid, valjda ga zato tako zovu jer daje veliku brzinu.
  Kada malo bolje razmislim, sigurno je po nju bolje sto ju je uhvatila nasa policija i carina.
  Da je kojim slucajem dospela tako gola u ruke migranata, sigurno bi jako nadrljala.
  Neki migranti, kako se prica, uopste ne biraju ni godine, ni pol, a ponekad ni da li je u pitanju ljudsko bice ili zivotinja.

 4. Anonimni kaže:

  Pola subotice drogasi

 5. Antidrogas kaže:

  Subotica drogeraski grad.

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 1 =