ČIstoća: Spremni za sneg

Na osnovu predlogu plana i programa rada zimske službe i predviđenih saobraćajnica za uklanjanje snega i posipanje soli i abrazivnog materijala, JKP Čistoća i zelenilo je obezbedila neophodna tehnička sredstva, ljudstvo i materijal za realizaciju radova predviđenih predlogom programa rada zimske službe.

 

U saopštenju Čistoće piše: "Spremnost JKP Čistoća i zelenilo se ogleda u obezbeđenim materijalno – tehničkim sredstvima i opremi i to:

– kamion sa prednjom daskom i solarom kom 10

– utovarivač kom 6

– buldozer kom 2

– grejder kom 1

– traktor za čišćenje pešačkih i biciklističkih staza kom 6

– čistilica kom 2

 

Takođe je obezbeđena dovoljna količina industrijske soli i abrazivnog materijala za posipanje saobraćajnica i pešačkih i biciklističkih staza. Uvedeno je dvadesetčetvoročasovno dežurstvo iz reda stalno zaposlenih radnika preduzeća, kako bi se blagovremeno upotrebila mehanizacija i svele na minimum anomalije u funkcionisanju javnih službi i ustanova, kao i potreba građanstva", zaključuje se u saopštenju.
    
 

snegKOMENTARI

  1. zorandjala kaže:

    krenite odmah do halaske kasarne jel inace nema vas do proleca a milicija nema u opisu posla ciscenje po bilo kakvom vremenu.a i nema ko da im naredi jos nisu resili jel dacic,jel veljovic.

OSTAVITE KOMENTAR