Crvena jabuka: Klupski nastup u Subotici

Prvo od nekoliko dešavanja koje će obogatiti noćni život Subotice u klubu The Code, održalo se sinoć uz koncert Crvene Jabuke. Nije mala stvar da jedan ovoliko poznat bend gostuje u ovom klubu  i ovom gradau. Do sada je klub Code bio poznat po promociji urbane kulture i nastupima poznatih svetskih DJ-eva a sada se okreće i poklonicima drugih muzičkih pravaca. The Code zadržava svoj imidž dobrog  klabinga i najavljuje nastupe DJ Dandy iz Mađarske već večeras, zatim muški striptiz za Dan žena, a 9. marta nastup popularnog DJ Kristijana Varele. Kao što je već najavljeno na našem portalu, nastup Ramba Amadeusa zakazan je za 15. mart.

 

Sinoćni koncert Crvene jabuke prošao je očekivano uz odličnu atmosferu i dugogodišnje hitove ovog benda koji datiraju još iz 1985. godine. Publika je uživala u prepoznatljivom pop-rok zvuku i  dirljvim ljubavnim tekstovima legendardnog sarajevskog sastava.

 

Pogledajte šta Žera iz Crvene jabuke kaže o Subotici, novim planovima Crvene jabuke, prethodnim albumima kao i deo atmosfere sa sinoćnog nastupa.

 

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR