Curelo iz buradi sa vagona u Subotici, nema opasnosti po okolinu

Iz teretnog voza koji je danas stigao iz Mađarske u stanicu Subotica, primećeno je curenje iz vagona natovarenog buradima sa NDN – slabo nagrizajućom materijom, a ovaj akcident nije prouzrokovao opasnost po stanovništvo i životnu sredinu, saopštila je “Srbija kargo” a.d.

“U 13.05 časova u stanici Subotica, na teretnom vozu broj 44266, koji je stigao iz Mađarske, primećeno je curenje iz poslednjeg Habis vagona, tovarenog buradima sa NDN – slabo nagrizajućom materijom. Odmah su na lice mesta izašli pripadnici MUP – a i Sektora za vanredne situacije”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je vagon sklonjen sa pruge i izmešten u stanicu Naumovićevo, gde ga obezbeđuju pripadnici Sektora za vanredne situacije, dok stručne ekipe prevoznika iz Mađarske ne otklone uzrok curenja.

“Ovaj akcident nije prouzrokovao opasnost po stanovništvo i životnu sredinu”, saopštila je “Srbija kargo” a.d.

 

TanjugKOMENTARI

 1. Ego kaže:

  „Ovaj akcident nije prouzrokovao opasnost po stanovništvo i životnu sredinu“, saopštila je „Srbija kargo“ a.d.
  Iz teretnog voza koji je danas stigao iz Mađarske u stanicu Subotica, primećeno je curenje iz vagona natovarenog buradima sa NDN – slabo nagrizajućom materijom, a ovaj akcident nije prouzrokovao….

  Pitam se, novinari a PR služba Srbija kargo- znaju li srpski?

 2. Atlantida kaže:

  To je Istina… predvideo.

 3. Istina... kaže:

  Nije curelo vec curilo. Ima jos nepravilnosti. “Veliki” Tanjug! Ni ostali ne zaostaju. Komunjarska kolonija ceo je vek u ku*cu. Armija poluobrazovanih kroji kapu masi. Bravo.

 4. Atlantida kaže:

  Jel tako Istina…? Predvidjas ti nema sta!! Ti si nasa srpska baba Vanga.

 5. Atlantida kaže:

  Ali imamo jos i srece jer nasa Istina… , LEP je (koliko te se secam) nije tako tuzan kao baba Vanga. Valjda i sad tako zracis kao nekada.

OSTAVITE KOMENTAR