„Čvarkijada 2020“

Festival domaćih čvaraka „Čvarkijada 2020“ održaće se 29. februara u MZ „Peščara“. Ovo je 4. po redu manifestacija, a organizator je MZ „Peščara“. Na osnovu prethodnih godina primetan je rast same manifesracije, gde je od prve „Čvarkijade“ sa 20 ekipa, treća „Čvarkijada“ brojala preko 70 ekipa i to i iz drugih zemalja, kažu oragnizatori.

Svi zainteresovani mogu da se prijave do 27. februara, ponedeljkom, sredom i petkom na kontakt telefon 024/ 516-124. Svečano otvaranje održaće se u 10 časova, kao i početak takmičenja, do sada ima već preko 40 prijavljenih učesnika.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. cvarakovc kaže:

  tooooo toportyuuuuuuuuuuuu

 2. Oki kaže:

  Mislim, da bi trebalo pozvati migrante na gozbu, i besplatno im dati, što čvarke, što masti i hleba sa soli i crvenom paprikom.
  I onda im poželeti srećan put u matičnu zemlju.

 3. Sumorno kaže:

  @Oki
  Ako zaista nemaš šta pametno da dodaš onda bar ćuti jer onda bar prividno deluješ pametnije. Postoji le neki kontekst gde ne možete ubaciti migrante? Nikakve, ama nikakve veze ova vest nema sa migrantima.
  Idi lepo u onu vašu Fejsbuk grupu i tamo širite mržnju, ksenofobiju, nasilje i rasizam.
  Zaista ograničeni intelekt i neograničeni internet su opasna kombinacija.

 4. stormwatch kaže:

  CHVARAK FOREVER!

  Ali na debo chetvrtak samo….uskoro kreche post, nemrs i nepis na lokalnim forumima di se skupljadu primitivci! Kada otidnem ja polpismen odavleg onda chedu ovdi vladati ovi estra nepismeni fashistovi naspram kojih su i divlji Mufloni primer civilizacije!

 5. N.N. kaže:

  @shitstorm Dosadan si… Počinješ da ličiš na neprikosnovenog. Ili da pishem seljachki pa me mozdha onda ukapirash? O ti sveprisutni i nadmochno inteligentni luchonoso u ovoj mrachnoj masi polupismenih… Bljuc

 6. Oki kaže:

  @ sumorno
  Ili možda @gledačoluje,
  Nije ti za džabe takav nik, kad ne vidiš očiglednu šalu, a što se tiče te fb stranice da višestruko sam pozivan da im se pridružim, ali obzirom da sam 1000 km daleko ja im ne mogu pomoći.
  A o ograničenjima ne vredi ni razgovarati kad ponavljam, da samo ograničeni ovde nisu pročitali šalu.

 7. stormwatch kaže:

  @Oki
  Srecha pa samo u tvom primitivnom izolovanom svetu na ovom sajtu postoji samo JEDAN koji je protiv takve fashisticke politike….ja ti garantujem da polovina koji ovo chitaju misli drugachije, samo se boje i zastrasheni su da pritisnu palac protiv takvih komentara a kamoli neshto da napishu.

 8. jasso kaže:

  Cudi me da ste se uspalili oko obicni zmara-cvaraka i toliku frku dizete oko toga da se prave cak i te cvarkijade,iako je to nekad bilo samo otpadni deo od topljenja masti koji se jeste koristio i za jelo i bio najjeftiniji deo svinje za kupovanje,a sada malte ne najskuplji,jeli su to ljudi ali dosta kratko,a ostatak je obicno zavrsio u domacem sapunu,a i narocito se pazilo da mast bude lipa i obicno se ni nisu uprzavali kao sada,jel se tad mast koristila citave godine a zmare samo kratko,a to sto je neko uvuko u ovu pricu i imigrante,to je bila samo njegova sala,bar sam to ja tako shvatio,posto oni uopste ne konzumiraju svinjsko meso,ali su neki jedva docekali da pocnu da razglabaju o tome i lece svoje frustracije tu na ovom sajtu,pozdrav sa prozivke…….

 9. Oki kaže:

  @Jašo
  Tako je, ali onaj bolesni i raskrinkani um od @ gledačaoluje jedva čeka da se oglasi u negativnom kontekstu kad su moje objave u pitanju.
  I naziva me fašistom, hahah, teško, ali da sam nacionalista, jesam i i biti ću. Ja rezervne države nemam, volim ovu grudu zemlje na kojoj sam rođen, država mi nije ista u kojoj sam se rodio, nije moja krivica, ali i dalje volim i poštujem onu istu moju grudu zemlje. I volim ove ljude pored kojih sam odrastao, nažalost sve ih je manje, i volim ove ljude sa kojima sam odrastao, i njih je nažalost sve manje, ali volim i ove mlade ljude koji kraj mene odrastaju i blago meni sve ih je više i nek se rađaju da nas bude još više.
  Međutim to samo govori o njegovoj malograđanskoj zaostalosti i maluomnosti, da ne kažem ograničenosti.
  Jadnik koji ne ume da napiše “ć” pa makar i kao “tj” ne on u svoj svojoj gluposti napiše “ch”
  Voli vas vaš “oki” sa svim vašim vrlinama i manama, neka vas, tako samo jačate moj duh da ne klone.

OSTAVITE KOMENTAR