Da zasija dečji osmeh, a ne trg!

Gradski odbor Narodne stranke Subotice dodatno apeluje da se podrži akcija Narodne stranke – „DA ZASIJA DEČJI OSMEH, A NE TRG!“

Svedoci smo da se na svakom koraku održavaju humanitarne akcije i licitacije.

Građani Subotice, kao i građani širom Srbije, na svakom trgu, na svakom uglu, traže način da pomognu roditeljima u očajničkoj borbi da skupe nedostajuća sredstva za lečenje svog deteta. Za njihovo lečenje sredstva ne može da obezbedi državni fond za zdravstvo, pa naši plemeniti sugrađani prodaju sve što mogu, od hrane i garderobe do kuća, da prikupe teško dostupnu svotu novca za spas dece.

Građani Srbije pokazuju dirljivu solidarnost i veliki trud da prikupe novac za lečenje teško obolelih mališana. Ipak, to nije dovoljno, a vremena za neku od te dece je sve manje.

Zato tražimo od rukovodstava svih lokalnih samouprava u Srbiji, da slede primer kako Grada Subotice, tako i drugih gradova koji su pokazali solidarnost i podržali građane Srbije koje je borba za život dece okupila i ujedinila, da novac opredeljen za proslavu novogodišnjih praznika preusmere za lečenje bolesne dece.

Gradski odbor Narodne stranke Subotice poziva sve građane da svojim potpisom podrže peticiju kojom se apeluje na lokalne vlasti u Srbiji da umesto trgova i bina za Novu godinu, zasija dečji osmeh!

POTPIŠI PETICIJU! „Da zasija dečiji osmeh, a ne trg”

Link: https://forms.gle/TLX6kLLYhoExkHm1A             

                                      

           Predsednik IO GrO NS Subotica Ilić Aleksandar

                                                                                             

NARODNA STRANKA

GRADSKI ODBOR SUBOTICA

Subotica, 10.12.2020. godineKOMENTARI

 1. Rax kaže:

  Ko je ova stranka? Jeremic ili tadic? Koji licemeri, sto nisu resili da ovako nesto i nepostoji. I za njihovo vreme su se deca lecila sms porukama. A ta farmako mafija, koja bebama prodaje lekove za par miliona. Njih treba bojkotovati, koliko god je moguce, ako nije nuzno potrebno, isprobati prvo se sto moze da se nadje u prirodi,pa tek onda njima dati novac.

 2. Dajte moj honorar kaže:

  Setite li se nekada neko od Vas da ste mi ostali dužni honorar?-onaj znate onaj najugroženiji među Vama e on je kolo vodio i dao reč da ću biti ispoštovan. Kada će Te mi dati honorar????

 3. Pepsi kaže:

  Ostavi podatke za honorar Kukavice

 4. Dajte moj honorar kaže:

  Pepsi
  12. 12. 2020. u 08:03

  Ostavi podatke za honorar Kukavice

  Bojim se jer ste mi pretili da će te me za honorar isprebijati

 5. .................................... kaže:

  vidi Ti sad i ovi prete ljudima???? opaaaaaaaaa..onaj veli da ga onaj šamaro a čoveka bi batinali još ovaj PEPSI naziva čoveka kukavicom. pa ako vam je bio saradnik novinar ili šta li je već valjda onda imate adresu imate postnet i šaljite. garant niste imali ni ugovor sa tim čovekom..

OSTAVITE KOMENTAR