Darko Antelj: Pristupnice nisu falsifikat

Optužbe na račun jednog dela članstva Nove demokratske stranke juče je opovrgao član ove stranke Darko Antelj. On tvrdi da nije bilo nepravilnosti prilikom pripreme izbora za organe ove partije koja je preimenovana u Socijaldemokratsku stranku.

 

Antelj negira da je 200 pristupnica falsifikovano, i navodi da se uopšte nije radilo o potencijalnim članovima, već o prijateljima stranke. Naime, novi statut NDS–a omogućava da prijatelji stranke, koji nisu članovi, glasaju za stranačke organe, a da pri tome ne mogu biti birani, niti imati bilo kakava zaduženja. Darko Antelj je takodje negirao da je pretio drugoj stranačkoj struji, i poziva nadležne organe da ispitaju ceo slučaj.

Izvor: Radio SuboticaKOMENTARI

 1. Alvatna kaže:

  Alaj si ubedljiv. Zasto ti do proslog petka nisi potpisao pristupnicu za NDS a neznam da li si sada? Sedis na dve stolice i samo sto nisi a mozda i jesi kod socijalista.Srecan ti put veliki akdemski građanine.

 2. fax kaže:

  tako je antelju nije bilo pretnji od vas,drugi su pretili i pozivali i isli na kucne adrese da uznemiravaju ljude,sad kad su izgubili nesto se ljute..ako bas vole borisa sto nisu ostali u stranci i sproveli izbore nego svi pobegose od robike,ubovica,markovica i ostalih

 3. Rastafarijanac kaže:

  Ma neeeeee,

  Originalne su k’o tvoja diploma 🙂 🙂

 4. bah kaže:

  Ovaj, do nedavno sofer, a sada master manager ekonomije, poznat po bahanalijama u hotelu Prezident na cijem je celu bio, a sve na racun javnih i komunalnih preduzeca, bolje neka se pokrije usima, jer ako se razotkriju sve njegove mahinacije i lopovluci, bojim se da nece dugo videti slobodu!

 5. dr.No kaže:

  joooj….ko  ga ne zna.

 6. Jozef kaže:

  Posten lik vidi mu face…

   

 7. lalica kaže:

  oh, kakav dubok i inteligentan pogled, vidi se da je ovaj čovek prosvećen, pravi akademski građanin, intelektualac, creme de la creme subotičke političke scene i prvi i najbolji izbor Borisa Tadića!

  a tek kad progovori, što to mudro zvuči!

  priznajem, zaljubila sam se 🙂

   

  na sadržaj vesti nemam komentar jer nisam pažljivo pročitala tekst, očarala me fotografija! <3

 8. hahaha kaže:

  Klasican lelemud !!!

 9. Amanda kaže:

   

  bah:

  Ovaj, do nedavno sofer, a sada master manager ekonomije, poznat po bahanalijama u hotelu Prezident na cijem je celu bio, a sve na racun javnih i komunalnih preduzeca, bolje neka se pokrije usima, jer ako se razotkriju sve njegove mahinacije i lopovluci, bojim se da nece dugo videti slobodu!

   

   

  Ovde napišite odgovor…Pa u svakom slučaju dobro je uhranjen ovaj Antelj…

 10. STeve kaže:

  LoL a taman sam rek'o, eto prilike za nove mlade ljude :p

 11. sole kaže:

  e moj Darko na sta si spao……

 12. Vesko kaže:

  Da li vi mozete poverovati da ovaj visokoobrazovani gospodin moze lagati. Mislim da mu to nije svojstveno, kad bi se zezali.

 13. Mister No kaže:

  '' E Bobo Bobo, skupo bi te platio ko te nije probo.'' ( Lepa Brena )                                                Gospodo draga želim Vam sve najbolje ali ne kotirate se dobro na političkoj top listi Srbije.Ako čaršijske priče odslikavaju realnu situaciju nećete dobiti izbore u bliskoj budućnosti.Pokazali Ste šta znate.SNS Vama može da zahvali na trenutnim pozicijama.Očigledna je nervoza u Vašim redovima. Da li se svađate zbog interesa ili je na pomolu seča bivših knezova ? Odgovor na ovo pitanje će uslediti u narednom periodu.

OSTAVITE KOMENTAR