Demanti Treće Srbije

Povodom paškvile objavljene u elektronskim medijima i dnevnom listu "Mađar So“ u kojoj se navodi da politička organizacija Treća Srbija navodno želi da kupi Radio "Subotica“ Treća Srbija naglašava da se radi o napadu ekstremističkih mađarskih krugova iz Subotice na tu organizaciju.

"Danijel Kulačin nije ni funkcioner, ni član Treće Srbije, te je jasno da autor teksta ima izraženu zlu nameru prema novoj građanskoj desnici koja je oličena u Trećoj Srbiji. Posebno je pitanje način na koji je "Mađar So" došao do ove informacije budući da je to jedino moguće neovlašćenom upotrebom podataka od strane nadležnih. Suštinski smatramo da je Mađar So i njegova redakcija nesvesno postao oruđe u rukama krugova koji u Srbiji ne žele da se primeni "anti-MMF" recept koji se trenutno sprovodi u Mađarskoj. Pozivamo celokupnu srpsku javnost da ne zanemari uticaj ekstremističkih grupa koje divljaju po Subotici i koje se ne libe ni upotrebe najpodmuklijih laži u cilju diskreditacije novih snaga na političkoj sceni Srbije koje predstavlja Treća Srbija", navode iz Treće Srbije.

radio subotica_logoKOMENTARI

 1. Moje ime kaže:

  I šta je tu demantovano ?

 2. Politički Komesar kaže:

  Ha, ha, ha, LOL

  Pazi ovo:
  „Posebno je pitanje način na koji je „Mađar So“ došao do ove informacije budući da je to jedino moguće neovlašćenom upotrebom podataka od strane nadležnih.

  Znači vas boli što je INFORMACIJA iscurila a NE zato što nije tačna. To srpski rečeno znači da imate KRTICU u svojim redovima. Vi sebe nazivate „Novom građanskom desnicom“. Više bi koristili kao desnica, kako je u jednoj svojoj pesmi, pevao Bora Đorđević 🙂 .

 3. Aca Dramoser kaže:

  "Evo, napravim sam sebi opoziciju da me pogura kada zagusti, a oni nesposobni..

  Teško je danas voditi državu."

 4. brat kaže:

  I sta je sada demantovano???

 5. Урош kaže:

  Грађанска десница !? Па ви сте обичан сателит СНС-а, једва сте успели да освојите више гласова на протеклим изборима него што је било потребно потписа за учешће на истим…
   

OSTAVITE KOMENTAR