Demokratska zajednica Hrvata: Saopštenje u povodu predstojećih parlamentarnih izbora

Hrvatice i Hrvati na predstojećim izborima, za narodne poslanike u Skupštini Republike Srbije, nemaju svoje autentične predstavnike, stoga ih pozivamo da se opredijele za one liste i pojedince za koje vjeruju da će im život učiniti boljim u mjestu u kojem žive, cijeneći ne samo što i kako govore, već i hoće li uopće biti u prilici ostvariti to što obećavaju.

Poziv Demokratske zajednice Hrvata za formiranje Hrvatske manjinske izborne liste DSHV je prešutno odbio.

Odabirom koalicijskih partnera i načinom izlaska na ove izbore Tomislav Žigmanov se kandidira za ulogu „Željka Komšića“ a Hrvatima u Srbiji se sprema Bosanski scenarij.

Dio populacije većinskog naroda, okupljen pod šinjelom Nenada Čanka, izabrat će svog omiljenog Hrvata – Tomislava Žigmanova. Stoga, čak i ako Tomislav Žigmanov bude izabran, neće imati nikakav legitimitet niti pravo da se naziva predstavnikom Hrvata.

Povijesna šansa da Hrvatice i Hrvati u Republici Srbiji dobiju svojega autentičnog predstavnika u najvišem zakonodavnom tijelu Republike Srbije, slijedom nedavno usvojenih afirmativnih mjera za liste nacionalnih manjina ugrađenih u Zakon o izboru narodnih poslanika, odlukom je DSHV-a o načinu izlaska na ove izbore nepovratno izgubljena.

 

U Subotici, 22.02.2022. godine

 

 

Služba za medije DZHKOMENTARI

 1. Nada kaže:

  Dežurni pljuvači Žigmanova i DSHVa. DZH pati od tkzv kompleksa „love-hate“, 10 godina su u ljubavi sa DSHVom, onda ih mrze 10 god, onda opet ljubav….

 2. YU kaže:

  YU
  KO VAM JE SKUPLJAO GLASOVE TJ POTPISE –

 3. lgbtpopulacija kaže:

  Autenticne predstavnike? Ovo neki Srbi placeni da glume Hrvate i pljuju Zigmanova.
  Izvorne zastupnike

 4. Croata kaže:

  I Žigoslav botove za trku ima!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 46 = 52

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: