Koncert u parku


Event Details


U sredu, 16. septembra 2020. godine, u parku Trga Ćirila i Metodija (početak Gajeve ulice), sa početkom u 18h, održaće se koncert sastava Dharma koji čine saksofonistkinja Jasna Jovićević i Armand Mesaroš.
DHARMA je muzički duo iz Subotice koji izvodi improvizovanu eksperimentalnu džez muziku inspirisanu unutrašnjim zvukom. Muzika Dharme je kombinacija raznih akustičnih i električnih instrumenata, procesora i loopera. To je eksperiment, interaktivna razmena ideja sa naglaskom na jazz, drevne sanskritske mantre i balkanske elemente, vežbanje i igranje sa zvučnom akustikom. Članovi Dharme su Jasna Jovićević (saksofoni, flaute, perkusije) i Armand Mesaroš (bas). Sviraju na prestižnim festivalima u regionu i izdali su studijski album “Travelers”.
Zahvaljujemo kompanijama iz Subotice koje su učešćem iz svojih delatnosti podržale projekat: Smart Agency Serbia, Dielle Design & Print Studio, Infostud grupa, Sito Štampa Idea Print Studio Subotica, Studio Present, Pro-Bag, Reklamni materijal od Scenso DOO – U službi Vašeg brenda.
Molimo vas da se pridržavate propisanih bezbednosnih pravila povodom COVID 19 zdravstvene situacije.
U septembru kulturni događaji gostuju u vašem kvartu! Kvartitura 2020 je skup kulturnih dešavanja kojim se promoviše savremena kulturna scena u gradu i novoformirani savez udruženja i pojedinaca Centar za savremenu kulturu i umetnost Subotice. Organizator programa je UG „Klara i Rosa“ a uz podršku programa Aktivne zajednice Trag fondacije.


KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR