Monkey man


Event Details


Raspored projekcija: 04 – 10.april od 21h

 

monkey-man-eurocinema

 

Cena karte: 300RSD

 

Žanr: Akcija, Triler

Režiser: Dev Patel

Dužina trajanja: 2h1’

Uloge: Dev Patel, Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Sikandar Kher, Pitobash , Vipin Sharma, Makarand Deshpande

Država/Godina: USA/ CAN/ IND/ SGP 2024

Distribucija: Blitz Film & Video Distribucija d.o.o.

 

Kid se svake noći, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu. Posle mnogo godina otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite.

Nakon što je stekao ime u filmu “Milioner sa ulice“ (2008), koji je bio nominovan za Oskara, Dev Patel je odlučio da režira brutalni osvetnički akcioni film u stilu Džona Vika, u koprodukciji oskarovca Džordana Pila. Radnja filma inspirisana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu.

Patel je u filmu igrao mladića poznatog samo kao Kid, koji se svake noći, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao svoj opstanak. Posle mnogo godina potisnutog besa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok njegova trauma iz detinjstva proključa, njegove misteriozno ožiljne ruke pokreću eksplozivnu kampanju osvete protiv ljudi koji su mu uništili život.

 



KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 9 = 17

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: