Program Art bioskopa „Aleksandar Lifka”


Event Details


jul – 28. jul od 17h
jul i 25. jul i od 11h

Kućni ljubimci na tajnom zadatku / Pets United

Sinhronizovano

Država/godina: Nemačka/2020

Dužina trajanja: 92 min
Žanr: Animirani

Režiser: Reinhard Klooss
Uloge: Uroš Jovičić, Jelena Rakočević, Jelena Jovičić, Milan Tubić, Marko Marković

Rodžer je pas lutalica koji brine o napuštenim životinjama Robo-Sitija tako što krade hranu od bogatih i donosi je manje bogatim životinjama. Prilikom jedne takve krađe on upoznaje Belu, bogatu i razmaženu mačku, pa njih dvoje odmah upadaju u klasičnu pas-mačka svađu. Za to vreme roboti preuzimaju Robo-Siti, a u tome im pomaže i gradonačelnik koji želi da protera sve druge stanovnike grada. Rodžer i Bela, bežeći od robota, susreću brojne druge životinje koje su vlasnici zaboravili prilikom bega, pa shvataju da uprkos svojim razlikama, moraju da se oslone jedni na druge kako bi preživeli.

23. jul – 28. jul od 19h

G.I. JOE: Zmijske oči / Snake eyes: G.I. Joe Origins

Država/godina: SAD/2021

Dužina trajanja: 121 min
Žanr: Akcija

Režiser: Robert Schwentke

Uloge: Henry Golding, Andrew Koji, Ursula Corbero, Samara Weaving, Haruka Abe, Takehiro Hira, Iko Uwais

G.I. Joe – Zmijske Oči, tvrdoglavi samotnjak je primljen u drevni japanski klan, Arašikage, nakon što je spasio život nasledniku. Po dolasku u Japan, Arašikage uče Zmijske Oči tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudeo. Tu je našao i svoj dom. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će morati da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih. Film je zasnovan na likovima G.I. Joe, a u istom se pojavljuju i Endrju Kodži, kao Olujna Senka, Ursula Korbedo, kao Baronica, Samara Viving kao Skarlet, Haruka Abe je Akiko, Tahehiro Hira je Kenta i Iko Uvais, kao Čvrsti majstor.

22. jul – 28. jul od 21h

Senka špijuna / The courier

Država/godina: SAD/2021
Dužina trajanja: 111 min

Žanr: Špijunski triler
Režiser: Dominic Cooke

Uloge: Benedict Cumberbatch, Merab Ninidze, Rachel Brosnahan

Radnja je smeštena u vreme Hladnog rata i zasniva se na istinitoj priči o Grevilu Viniju (Kumberbač), britanskom poslovnom čoveku, koji je zbog svojih čestih putovanja, postao zanimljiv tajnoj obaveštajnoj službi MI6, koja ga je potom regrutovala u jednog od kurira za najtajnije informacije. Vini je sklopio tajno i opasno partnerstvo sa sovjetskim činovnikom Olegom Penkovskijem (Ninidže) kako bi došao do tajnih informacija potrebnih da se spreči nuklearni rat i smiri kubanska raketna kriza.

Cena ulaznica za film u 2D – 250 din, za film u 3D – 350 din, za domaći film – 300 din.

Karte se mogu nabaviti na adresi Trg žrtava fašizma 5 pre početka predstave.
Zadržavamo pravo izmene programa.

Kontakt: Tel/ fax: 024/527-110 www.alifka.orgKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR