Upravljaj svojim vremenom


Event Details


Online interaktivna soft skills radionica: Upravljaj svojim vremenom

Pozivamo sve mlade da učestvuju u prvoj online soft skills radionici na temu: “Upravljaj svojim vremenom”, koja će biti održana u sredu, 5. avgusta 2020. godine, sa početkom u 18 sati, preko Zoom-a. Organizator radionica je Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš”. Učešće je besplatno.

Cilj radionice je da pomogne učesnicima prilikom planiranja i organizacije sopstvenog vremena. Celokupna radionica se sastoji od niza zanimljivih igrica i vežbi, koje bi učesnicima trebalo da pomognu u tome. To nisu univerzalna rešenja, nego preporuke koje bi učesnici trebalo da slede u organizaciji sopstvenog vremena. Celokupno trajanje radionice je 2 sata. Na radionici će biti reči o principima time management-a, kvadrantima, obrascima organizacije, “kradljivcima vremena” i preporukama za njihovo prevladavanje, i o softverskim alatima koji se mogu koristiti u organizaciji vremena.

Radionicu vodi Novak Stanišić, master-pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator Infopolis omladinskog info centra iz Novog Sada.

Da biste učestvovali, potrebno je:

– da imate instaliranu Zoom aplikaciju na desktop računaru/ laptopu/ mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: https://zoom.us/download;

– da učešće prijavite na e-mail: office@danilokis.rs najkasnije do 2. avgusta 2020. godine. Po prijemu vaše prijave, poslaćemo vam Zoom link, kojem bi trebalo da pristupite 15-tak minuta pre radionice.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR