Digitalna kultura Subotice

Projekat „Digitalna kultura Subotice“ je digitalna platforma na veb prezentaciji lokalne samouprave, osmišljena da na jednom mestu prikaže kulturno bogatstvo Grada Subotice, pokretna, nepokretna kulturna dobra, nematerijalno kulturno nasleđe, ustanove kulture, udruženja čija je oblast delovanja kultura i umetnost.

Posetioci zvaničnog sajta Grada Subotice će klikom na baner – „Digitalna kultura Subotica“, moći da se upoznaju sa kulturnim životom i nepokretnim kulturnim dobrima sa teritorije našeg grada. Nepokretna kulturna dobra, institucije kulture i udruženja građana, koja se bave kulturom će biti predstavljena putem virtuelnih 3D tura, fotografija i kratkih tekstova na srpskom, bunjevačkom, hrvatskom i mađarskom jeziku.

Platforma je zamišljena da se konstantno dopunjava i širi sa novim sadržajima. Projekat je realizovan u saradnji Grada Subotice sa Međuopštinskim zavodom za zaštitu spomenika kulture Subotica, uz pokroviteljstvo Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Vidi: DIGITALNA KULTURA SUBOTICE

 

Služba za lokalni ekonomski razvojKOMENTARI

  1. ArtLover kaže:

    Što više digitalizacije to manje autentičnih kulturnih sadržaja. Da vidimo šta će umetnički i kulturno vredno da ostane iza ove vlasti osim što se kite tuđim, očerupanim perjem.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 89 = 98

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: