Direktan voz za Bar od 18. jula

Železnice Srbije od 18. jula uvode direktna kola za prevoz putnika iz Subotice za Bar, i taj vagon sa sedištima biće u sastavu voza koji polazi iz Subotice za Novi Sad u 11,56 sati.

 

Direktna kola Subotica – Bar biće uključena u sastav međunarodnog voza iz Beograda u 18,05 sati za crnogorsko primorje, saopštile su železnice.

 

zeleznicka

 

U povratku iz Bara međunarodni voz, sa direktnim kolima za Novi Sad i Suboticu, polazi u 17,00 sati. Povratak u Suboticu, preko Beograda i Novog Sada, planiran je sledećeg dana u 16,04 sati.

 

Međunarodni voz Beograd – Bar, u čiji sastav će biti uvrštena direktna kola iz Subotice i dalje saobraća pomoćnim putem preko Lapova i Kraljeva, zbog oštećenja dela barske pruge prouzrokovane nedavnim velikim poplavama.

 

Voz se na ovom prevoznom pravcu zaustavlja u železničkim stanicama: Velika Plana, Lapovo, Kragujevac, Kraljevo i Čačak i nastavlja dalje redovnom trasom do Bara. Dolazak voza u Bar je u 9,52 sata.

 

Iz Bara međunarodni voz polazi u 17,00 sati i takođe, saobraća pomoćnim prevoznim putem do Beograda, gde stiže u 10,07 sati.

 

Direktni vagoni za Novi Sad i Suboticu biće uvršteni u voz koji iz Beograda kreće u 11,15 sati za Novi Sad odnosno iz Novog Sada u 13,26 sati za Suboticu.

 

Vozna karta u jednom smeru od Subotice do Bara ili obratno, u drugom razredu sa rezervacijim sedišta košta 30 evra, a povratna 60 evra u dinarskoj protivvrednosti.

 

TANJUGKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR