Druženje sa Čvarkovim, Boškićem i Torbicom uz kafu

Juče Trgu Slobode Subotičani su imali priliku da se druže sa protagonistima humorističke emisije „Državni posao“ uz srk "Omkafe" kafe podsećali na vrednost Običnih Momenata, provedenih u neobaveznom razgovoru.

naslovna drzavni

Osim druženja sa triom najpoznatijih arhivatora na našem podneblju, svi koji su se sa namerom ili slučajno zadesili na Trgu Slobode, bili su u prilici da dobiju simbolične OMCAFE poklone, dovoljno obične da podsete koliko su važni. Sa druge strane, Torbica, Boškić i glavni arhivator Čvarkov Đorđe su u spontanoj atmosferi razgovarali sa Subotičanima na mnoge aktuelne teme i širili pozitivnu energiju na samo njima svojstven način.

 

Vedra lica koja su nakon ispijanja kafe dominirala Trgom Slobode, najbolji su dokaz da Obični Momenti žive i da je dobra kafa i dalje najbolji izgovor za razgovor na svaku temu.

 

OMCAFE karavan će nakon Subotice posetiti još nekoliko gradova širom naše zemlje, a sa kim će se Nišlije ili Kragujevčani uz omiljenu kafu družiti, za sada ostaje iznenađenje.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR