DS: Gradonačelnik bez sluha i duha za sport

U petak smo bili svedoci još jednog tragikomičnog nastupa gradonačelnika, ovoga puta na Gradskom bazenu u Dudovoj šumi.

 

Njegov nastup je bio komičan jer je otvarajući letnju sezonu na bazenu izrekao niz lako proverljivih neistina, u stilu „pre mene ništavilo, a posle mene potop…” .

 

demokratska-stranka-go-suboticaGradonačelnik je, otvarajući sezonu kupanja, spektakularno, „na vreme”, u junu, kada već danima vladaju nesnosne vrućine, kao pasionirani sportista, osvrćući se na stanje sportske infrastrukture, optužio svoje prethodnike iz DS-a za višegodišnju nebrigu i potpuno devastiranu sportsku infrastrukturu.

 

Gradonačelnika koji već pola godine ne zna šta mu je posao, niti za šta je nadležani odgovoran, podsećamo na činjenice koje znaju svi građani Subotice. U vreme mandata gradonačelnika iz DS-a, od 2008. do 2013. godine, urađeno je nemerljivo i mnogostuko više nego za dve decenije vladavine SVM-a.

 

Napomenimo samo neke od realizovanih projekata kao što su novi sportski multifunkcionalni tereni od tartan podloge u osnovnim školama „Jovan Jovanović Zmaj”, „10. oktobar”, „Majšanski put”, „Miloš Crnjanski”, „Sonja Marinković”, zatim teniski tereni u osnovnim školama „Majšanski put” i “Sonja Marinković”, teren od veštačke trave na Paliću u Osnovnoj školi „Miroslav Antić”, sanacija velikog broja fiskulturnih sala kao npr. u školama „Jovan Mikić”, „Matko Vuković”, „Sonja Marinković” i drugim.

 

Nadalje, izgradnja stonoteniske hale u Hali sportova u Dudovoj šumi, savremene trim staze, dva teniska terena, kao i otvorenog vežbališta u Dudovoj šumi, početak sanacije gradskog Stadiona kao i obezbeđivanje novca za nabavku semafora. Izgrađen je i veliki broj dečijih igrališta i opremljena je fiskulturna sala u objektu „Naša radost”. Saniran je objekat, te nabavljena veštačka travnata podloga za teren u Prvomajskoj ulici, izgrađena je reprezentativna fiskulturna sala u Tehničkoj školi „Ivan Sarić” i,  kao kruna svega, izgrađen je zatvoreni bazen na Prozivci.


Sve ovo i danas postoji i služi kao dokaz našeg angažovanja, posvećenosti unapređenju preduslova za bavljenje sportom i rekreacijom, a na radost i zadovoljstvo svih građana Subotice. Svih osim gradonačelnika Maglaija koji relativizacijom tih rezultata i sitnom zlobom pokušava da minimizira svoju nesposobnost da vodi grad i njime vizonarski upravlja.


Njegov nastup je, istovremeno, bio i tragičan jer se odvijao tik pored spomenika vizionarstva rukovodstva iz SVM-a, pored betonskog kostura nesuđenog bazena – paradigme megalomanije i bahatosti koji upravo oslikava „brigu” Jenea Maglaija i njegovih stranačkih kolega o sportu i mladima.


Gospodine Maglai, sve dok ne rešite barem jedan ozbiljniji problem u gradu, dok ne izgradite Narodno pozorište, akva-park i banju na Paliću, sanirate Zelenu fontanu, rešite fasadu Tehničke škole „Ivan Sarić”, dovedete nove investitore, izgradite makar jedan novi sportski objekat, ni iza Vas, kao ni iza Vaših stranačkih prethodnika neće ostati ništa osim praznih priča, neispunjenih obećanja i lažnih optužbi u cilju prikrivanja sopstvene nemoći i nesposobnosti. Vi ste, gradonačelniče, tek jedan od 67 odbornika koji je spletom nesrećnih okolnosti dobio odgovornost da vodi grad, a za šta očigledno, pokazalo se u samo šest meseci, nemate kapacitet.


Uz sportski pozdrav, poručujemo Vam da se respekt, gospodine odborniče, stiče rezultatima, a ne političkom trgovinom i neistinama. Za početak, krenite makar redovno da održavate onu sportsku infrastrukturu koju je Demokratska stranka izgradila za svega nekoliko godina.

 

Informativna služba GrO DS u Subotici 

 KOMENTARI

 1. Long Dong Silver kaže:

  Jeste li Vi normalni!!!!!!?…pa jbm!..INFORMATIVNA SLUZBA!!!!

 2. STeve kaže:

  U zadnje vreme je PR koji generise ove izjave u svom poslu toliko neurotican da, citajuci ga imam utisak da je iz neke drzave sa kojom smo u ratu. 

  U DS-u nisu bas svi priglupi…zaista mi je zao kako neko tamo ne moze da shvati da ovaj mora da ide…

   

 3. CICIRINELLA kaže:

  Svakog dana sve više i više me ovi mučenici zasmejavaju. Čuj prozivaju Maglajia što nije završio Pozorište za 6 meseci vladavine, što nije rešio zelenu fontanu, što nije rešio bazen, što nije rešio aquapark na Paliću, što nije rešio Y krak, što nije okončao Đinđićev spomenik, što nije   ….   Sve što niste vi za 12 godina on je trebao za 6 meseci. Imate li vi stida i srama?

 4. MC kaže:

  Evo vama jedan minus …tek tako 🙂 

   

 5. Long Dong Silver kaže:

  Eto, gledam Skupstinu Grada…i usvajanje necega,heh.." akcionog plana za mlade".. i sta ti ja znam! Pa ovaj lik,ako sam dobro cuo- Vjekoslav Ostrogonac!!!???? (verovatno je neki bitan faktor tamo u Javnoj nam Kuci)…bem ti, pa covek ne zna da procita sta je napisao!..ako je ta amorfna masa to i napisala…

 6. mudic kaže:

  U pravu ste, nazalost. I nazalost zbog vas su oni sad tu. Samo toliko

 7. Long Dong Silver kaže:

  jbteee…a sada slusam i gledam neku odbornicu..cek..Josipa pise na kajronu…ma VRISTIM!!!!od smega…bem ti!

 8. Long Dong Silver kaže:

  smeha

 9. Long Dong Silver kaže:

  Pa ovo je revija!!!..opet slusam ovoga clana(sta vec) veca ,doticnoga Ostrogonca!…e,sada,znate li sta je bezgranicno osim,naravno-svemira-GLUPOST!

 10. koincidencija kaže:

   

  Long Dong Silver:

  Pa ovo je revija!!!..opet slusam ovoga clana(sta vec) veca ,doticnoga Ostrogonca!…e,sada,znate li sta je bezgranicno osim,naravno-svemira-GLUPOST!

   

  Zar nemas nista pametnije da radis, nego da gledas taj polusvet?

 11. Pametnjaković kaže:

  "Njegov nastup je, istovremeno, bio i tragičan jer se odvijao tik pored spomenika vizionarstva rukovodstva iz SVM-a, pored betonskog kostura nesuđenog bazena – paradigme megalomanije i bahatosti koji upravo oslikava „brigu” Jenea Maglaija i njegovih stranačkih kolega o sportu i mladima.ˇ"

   

  Nema tu reči ni o kakvoj megalomaniji i bahatosti od strane investitora i projektanata. To neki samo tako tvrde.

  Subotica je grad sa preko 100.000 stanovnika, realno ima potrebe za takvim sporskim centrom.

  Taj betonski kostur je trebao da bude jedan dobro osmišljen i isprojektovan kompleks bazena sa izvorom termalne vode, koji svaki grad ove veličine u Mađarskoj ima i funkcioniše na zadovoljsvo stanovnika tih gradova i kupača. Izvor tople vode se nalazi tamo na licu mesta. Koliko znam, bilo je reči o nastavku i završetku tog kompleksa bazena, ali kada su pare odobrene i dobijene, stranka na vlasti, DS, u to vreme je iznenada preko noći odlučila da novac preusmeri u nešto manje, sigurnije i sa manje rizika, a što može brzo da završi, donosi puno političkih poena pred izbore, to jest, na izgradnju bazena na Prozivki.

  Sad ja ne kažem da Prozivki ne treba bazen, itekako treba, ali je to bio pokušaj DS, stranke na vlasti da ovim potezom pokaže svoju moć i pokuša da ubedi birače pred izbore da je ta stranka najbolja opcija. To su već bili očajnički i bezuspešni pokušaji ostanka na vlasti po svaku cenu.

  Bazen na Prozivki je izgrađen, ovaj kompleks je ostao nezavršen, stranke naslednici se više uopšte ne bave ovim projektom jer je to neko drugi osmislio, pa će verovatno dugo tamo ostati taj kostur kao spomenik ljudskoj gluposti, kada nije bitno da se nešto započeto završi, već je bitno ko će udarne poene odneti za neki projekat. 

  A sad nije lepo to što trenutno radite, upirete prstima u nekoga drugog ko je osmislio projekat, započeo ga, a baš zbog vas, kompleks bazena nije završen.

  Po meni je to tako, možda nisam u pravu.

  Vaš voz je trenutno prošao, možda jednog dana ponovo dođe.

  Ne kažem da je bilo u tom momentu boljih od vas, ali ste jako razočarali svoje verne glasače, bilo ih je zaista puno. Jednog dana, na novim izborima, možda ćete ponovo pobediti, ali ovakvim nastupima i izjavama ne verujem da osvajate simpatije javnosti.

  Menjajte svoj stil izveštavanja, ovo je toliko amaterski i providno, kao kad se mala deca u zabavištu idu tužakati jedan na drugoga vaspitačici.

 12. Long Dong Silver kaže:

   

  koincidencija:

  Long Dong Silver:

  Pa ovo je revija!!!..opet slusam ovoga clana(sta vec) veca ,doticnoga Ostrogonca!…e,sada,znate li sta je bezgranicno osim,naravno-svemira-GLUPOST!

  Zar nemas nista pametnije da radis, nego da gledas taj polusvet?

   

   

  Ovde napišite odgovor…Uzivam, gledajuci BEZDNO!

 13. Nebitno kaže:

  U vezi sa "saopštenjem", "sednicom", "odbornicima"…

  Državu nam vode predstavnici građana a svi su članovi političkih stranaka. 

  Neki kažu da je politika kurva. Bliže istini je da politika, kao disciplina koja vodi ka pozicijama moći, (uglavnom) selektuje ljude po njihovoj sposobnosti da se probiju i opstanu u sredini u kojoj su korupcija, prevara, poltronstvo, izdaja, samoživost, zavera protiv sopstvenog naroda itd. uobičajena stvar. Zato što plutokratija kojoj pripadaju gotovo svi učesnici aktivne politike i vlasti jeste odvojena od naroda sopstvenim i jedinim interesom – prigrabiti moć i vlast, obogatiti se što više. Plutokratija je jedinstvena! Interesi naroda i plutokratije su suprotni!

  Da li onda "predstavnici građana" rade za građane?!?

 14. Long Dong Silver kaže:

  Prijatelji moji! Pa ko je ovaj covek!?- VJEKOSLAV OSTROGONAC????!!!…Sa duznim postovanjem (nemam pojma), ocekujem odgovor!…zaista, na kavoj je on funkciji,sta i koga zastupa?!

 15. stormwatch kaže:

  Ja dajem jedan + jer se jako dobro secam vremena kada se Subotica obnavljala i sredjivala pod DS-om. Zalosno je to da Suboticani ne zele da vide promene koje su i vise nego prisutne u vremenu kada su oni bili na vlasti, no ima ljudi koji su realni i koji postuju ono sto je uradjeno u Subotici u to vreme, za 4 godine u Subotici je uradjeno vise nego u poslednjih 18 i buducih 18 ako ostane ova stara dvodecenijska vlast na celu grada.

 16. Double P kaže:

  "Uz sportski pozdrav, poručujemo Vam da se respekt, gospodine odborniče, stiče rezultatima, a ne političkom trgovinom i neistinama."

  Upravo tako. Zato prema DS-u vise niko nema respekta. 
   

 17. Lansky kaže:

   

   

  Pametnjaković :  " Koliko znam, bilo je reči o nastavku i završetku tog kompleksa bazena, ali kada su pare odobrene i dobijene, stranka na vlasti, DS, u to vreme je iznenada preko noći odlučila da novac preusmeri u nešto manje, sigurnije i sa manje rizika, a što može brzo da završi, donosi puno političkih poena pred izbore, to jest, na izgradnju bazena na Prozivki."

   

   

  Svake godine su išle neke pare za bazen u Dudovoj šumi. Pratim tu temu od 1998. kada je sve počelo. Od samog starta se videlo da nešto nije u redu i da nisu dobre namere. Mamutski objekat u kome su trebale da budu i razne prodavnice i lokali i trista čuda, ni u jednom momentu nije bio REALAN, kao što ni projekat onolikog pozorišta ni dana nije bio izvodljiv za naš džep i naše mogućnosti.

  Da nije izgrađen bazen na Prozivci, ne bi ni danas ni narednih 10 godina ništa imali.

  Stvar je postala političko pitanje a ključno je da svake godine stasa nova generacija dece koja treba da trenira. 

 18. Arh2 kaže:

  Iskreno rečeno nisam bio baš veliki simpaziter DS -o i Gradonačelnika Dulć Modesta ,ali kao Subotičanin moram da priznam da je njegova administracija najviše je uradila na restauraciji i konzervaciji zgrade pozorišta . Naime rekonstrukcija pozorišta krenula je izvođenjem i vračanjem zgrade u izvorni oblik što niko od prethodnika nije bio sposoban da uradi…

 19. Arh2 kaže:

   

  Lansky:

  Pametnjaković :  " Koliko znam, bilo je reči o nastavku i završetku tog kompleksa bazena, ali kada su pare odobrene i dobijene, stranka na vlasti, DS, u to vreme je iznenada preko noći odlučila da novac preusmeri u nešto manje, sigurnije i sa manje rizika, a što može brzo da završi, donosi puno političkih poena pred izbore, to jest, na izgradnju bazena na Prozivki."

  Svake godine su išle neke pare za bazen u Dudovoj šumi. Pratim tu temu od 1998. kada je sve počelo. Od samog starta se videlo da nešto nije u redu i da nisu dobre namere. Mamutski objekat u kome su trebale da budu i razne prodavnice i lokali i trista čuda, ni u jednom momentu nije bio REALAN, kao što ni projekat onolikog pozorišta ni dana nije bio izvodljiv za naš džep i naše mogućnosti.

  Da nije izgrađen bazen na Prozivci, ne bi ni danas ni narednih 10 godina ništa imali.

  Stvar je postala političko pitanje a ključno je da svake godine stasa nova generacija dece koja treba da trenira. 

   

   

  Da ti poznaješ situaciju ? Zašto onda ne spominješ Zoran Franciskovića i malo pojasniš ulogu tog turbo građevinca ?

 20. Long Dong Silver kaže:

  Daj vise!…ko je,sta je,politicki od koga je?( biografiju..ama?) taj OSTROGONAC VJEKOSLAV!!?

 21. Nebitno kaže:

   

  Long Dong Silver:

  Daj vise!…ko je,sta je,politicki od koga je?( biografiju..ama?) taj OSTROGONAC VJEKOSLAV!!?

   

   

  "član gradskog veća zadužen za oblasti sport, omladina i turizam"

  http://www.subotica.rs/sr/114/vjekoslav-ostrogonac

   

  Ukratko, neradnik i trošadžija novca iz budžeta kao i svi ostali!

   

 22. Miki kaže:

  Da da trebali su zvati sluhistu simovica lijeva ruka desni dzep…

 23. Long Dong Silver kaže:

   

  Nebitno:

  Long Dong Silver:

  Daj vise!…ko je,sta je,politicki od koga je?( biografiju..ama?) taj OSTROGONAC VJEKOSLAV!!?

  "član gradskog veća zadužen za oblasti sport, omladina i turizam"

  http://www.subotica.rs/sr/114/vjekoslav-ostrogonac

  Ukratko, neradnik i trošadžija novca iz budžeta kao i svi ostali!

   

   

  Ovde napišite odgovor…Jedem svoju diplomu…Thanks!

 24. jovica kaže:

  gade mi se vise zuti. idite bre u arkikistan pa tamo propagirajte vasu politiku jer ste ovde izduvali i potrosili svo nase poverenje.

 25. bac-vranje kaže:

  E moj Jene samo da mi je znati sta ste uradili za Subotici vi i vasa stranka? Srusili pozoriste, stukli silne milijarde u Y-kraj, pokrali poare za bazen u Dudovoj,podelili opstineske lokale svojim stranacki kolegama, da ne naprajam dalje a to sto ste imali priliku da otvorite sezonu kupanja jer taj bazen izgradio DS ili SVM!! Vas jos stoji u Dudovoj kao spomenik vasoj nesposobnosti!!!

 26. colby kaže:

  Vjekoslav, visi trener fudbala! ha-ha…. neka prilozi diplomu, tokom kampanje je jos bio apsolvent!

  Josipinu diplomu bih takodje hteo videti, cuo sam da ju je izdala jako ugledna visokoskolska institucija.

 27. kratko i jasno kaže:

  "…U vreme mandata gradonačelnika iz DS-a, od 2008. do 2013. godine, urađeno je nemerljivo i mnogostuko više nego za dve decenije vladavine SVM-a…." Interesantno je kako se dotični iz DS-a uvek vraćaju u prošlost i prebacuju SVM-a to šta su njihovi predhodnici uradili ili nisu uradili, a jedva da ima danas nekog u toj partiji u rukovodstvu koji su ih vodili pre 10-15 god., kad bolje pogledamo tad su SVM vodili takvi lopovi kao što je gospodin Kasa, koji je i sam kasnije postao član DS-a !! Ne znam kako će reagovali budući DS-ovci, koji će za 10-15 godina voditi grad, kad će im prebacivati kako su ovi njihovi predhodnici krali sa kupljenim diplomama i (u)družili su se sa mafijašima, kriminalcima, a da su jako malo uradili za grad…. 

 28. Usputachni kaže:

   

  Long Dong Silver:

  Daj vise!…ko je,sta je,politicki od koga je?( biografiju..ama?) taj OSTROGONAC VJEKOSLAV!!?

   

   

  Zar te nije do pre par godina vozao taxijem??? Ne secas ga se? Tata mu bio kafandzija,drzao Art. Zivi se oduvek na visokoj nozi sa najmanjim radnim(fizickim) zamaranjem. Ali zato se trazi od familije 300€ za more jer za to se mora imati,nikako zaraditi nego pozajmiti. wink

 29. Long Dong Silver kaže:

   

  Usputachni:

  Long Dong Silver:

  Daj vise!…ko je,sta je,politicki od koga je?( biografiju..ama?) taj OSTROGONAC VJEKOSLAV!!?

  Zar te nije do pre par godina vozao taxijem??? Ne secas ga se? Tata mu bio kafandzija,drzao Art. Zivi se oduvek na visokoj nozi sa najmanjim radnim(fizickim) zamaranjem. Ali zato se trazi od familije 300€ za more jer za to se mora imati,nikako zaraditi nego pozajmiti. wink

   

   

  Ovde napišite odgovor…Opsa,prijatelju!… razlika izmedju: "vozao ili vozati"!!!!

 30. Usputachni kaže:

  DS psssst…. !

  Kad vam je SVM bio koalicioni partner cutali ste i zatvarali oci pred njihovim (ne)delima. Svi ste vi puszi baratom kad ste zajedno (a kod nas i zakleti politicki protivnici to mogu biti). Cim ste u opoziciji odma pljuvacina,obraz kao djon. Ne simpatisem ni jednu stranku jer ste vi politicari jedna obicna g…… ali zato mozak imam i pamtim svako vase (ne)delo. Cudna ste vi ljudska (prevrtljiva) sorta! Da vas nema ne bih moga zamisliti kako bi nam lepo bilo. Grci sigurno nisu zamislili demokratiju na ovaj nacin! Ili?

 31. styx kaže:

  pa,nista nije ni bilo…..a za vasu demokradiju ste dobili ono sta ste zasluzili.Nemojte sada o postenju,blamirate se.

 32. Usputachni kaže:

  @Long

  Da,onda te VOZAO a sad te VOZI iliti NAVOZAVA (kao i ostalih  100 000 suboticana)!

 33. Long Dong Silver kaže:

  Znas, prijatelju moj…nekada davno..na prijemnom ispitu . sic! postojalo je puno smesnih pitanja za mene…tipa:

  1.Da li mislis da je Aristotel zamislio…epigrame, dijalekte.. cccc!!!

  2. O Sokratu,,necu da ti pricam…tesko mi je da i kucam i lupam po tastaturi…..

  3. Auu, a tek… o Pitagori i Sofistima…jjjjjuuujjj!!!…najebala tastatura!

 34. Lenin kaže:

  @stormwatch У једној работи су стварно били перфектни;у преусмеравању буџетских средстава на приватне рачуне!!!

 35. stormwatch kaže:

   

  Lenin:

  @stormwatch

  У једној работи су стварно били перфектни;у преусмеравању буџетских средстава на приватне рачуне!!!

   

   

  Ti sad pricas protiv njih a u njihovo vreme si kupio novi strani frizider sa dva procesora. Ajde ne k….

 36. vokille kaže:

  Kome verovati? Ovi  bosančerosi zapošljavaju svoje kumove, ovi iz SVMa svoje šogore…
  Dovedite nam neke nemce ili jevreje pa će valjda i privreda procvetati, ipak je Subotica bila veliki privredni centar 20.ih i 30.ih godina kad su živeli tu. 

 37. Nebitno kaže:

  stormwatch:

  Lenin:

  @stormwatch

  У једној работи су стварно били перфектни;у преусмеравању буџетских средстава на приватне рачуне!!!

  Ti sad pricas protiv njih a u njihovo vreme si kupio novi strani frizider sa dva procesora. Ajde ne k….

   

   

  A danas ne može da ga otplati kreditom jer su privreda i ekonomija vremenom upropaštene pljačkom spolja u sadejstvu sa pljačkom iznutra.

  Pa danas i banke kukaju! To znači da je sve puklo! Ostalo je da se proda još Telekom, EPS i par giganata na čemu ubrzano rade ameri i švabe. Kolonijalisti zabijaju poslednji ekser u naš kovčeg!

 38. Nebitno kaže:

   

  vokille:

  Kome verovati? Ovi  bosančerosi zapošljavaju svoje kumove, ovi iz SVMa svoje šogore…
  Dovedite nam neke nemce ili jevreje pa će valjda i privreda procvetati, ipak je Subotica bila veliki privredni centar 20.ih i 30.ih godina kad su živeli tu. 

   

   

  A onda su ti nemci pobili te jevreje…

 39. Lenin kaže:

   

  stormwatch:

  Lenin:

  @stormwatch

  У једној работи су стварно били перфектни;у преусмеравању буџетских средстава на приватне рачуне!!!

  Ti sad pricas protiv njih a u njihovo vreme si kupio novi strani frizider sa dva procesora. Ajde ne k….

   

   

  Ах… значи тако?!Ону радњу за продају маркиране робе са грешком,на Београдском путу,држали они?  😀

 40. stormwatch kaže:

   

  vokille:

  Kome verovati? Ovi  bosančerosi zapošljavaju svoje kumove, ovi iz SVMa svoje šogore…
  Dovedite nam neke nemce ili jevreje pa će valjda i privreda procvetati, ipak je Subotica bila veliki privredni centar 20.ih i 30.ih godina kad su živeli tu. 

   

   

  Jeste, bila je Subotica veliki privredni centar i pre tih godina, no onda su dosli ovi pamentnjakovici da nama pokazu kako se izmislja topla voda od koje se samo oni greju.

 41. dr,no kaže:

   

  vokille:

  Kome verovati? Ovi  bosančerosi zapošljavaju svoje kumove, ovi iz SVMa svoje šogore…
  Dovedite nam neke nemce ili jevreje pa će valjda i privreda procvetati, ipak je Subotica bila veliki privredni centar 20.ih i 30.ih godina kad su živeli tu. 

   

   

  Nisu oni ludi ( Nemci ,Jevreji) da dođu u ovu vukojebinu zvana Subotica ,pa svi su jedva čekali da odu odavde ,pa još da budu manjina i da ih predstavlja šarlatan- turbonemac Vajs Rudolf sa svojom porodicom i privatnom družinom ili SVM sa svojim banatskim kumovskim vezama. Uostalom njima Nemci i Jevreji i ne trebaju ,jer ne žele konkurenciju, njima trebaju samo njihovi novci pa da ih ponovo opelješe tu se dobro slaži svi što ih ujedno i ujedinjuje…

 42. stormwatch kaže:

   

  Lenin:
  Ах… значи тако?!Ону радњу за продају маркиране робе са грешком,на Београдском путу,држали они?  :-D  

  Lenine, ispada da ti najvise serkas i kunes se u komunizam a ja sam ti mnogo veci patriOta nego sto si ti patrijjjjjjjjjjjjota…ja sam pre 6 godina kupio NOV NOVCATI Gorenje frizider za velike novce a ne stranu marku kao ti…i vid sta se desilo…posle 4 godine se ****** GORENJE, ********* RELIKVIJSKA IZ KOMUNIZMA POKVARILA uz znas kakvo obrazlozenje GORENJA VELENJA ******* LICNO!…U vreme kad su mi prodavali frizider rekli su mi da je taj kompresor koji oni sada ugradjuju nesto najbolje sto je ikada izmisljeno i da ce ti frizideri trajati po 20-25 godina, kada je KOMUNISTICKO RELIKVIJSKO ********** GORENJEVELENJE SKART KUMUNISTICKI IZMET SHUGAVI PROLETERSKI KRSH NERADNICKI pregoreo….oni su kao i pravi komunisti/fashisti kakvi su i uvek bili rekli ups….frizider vam je sada izvan garancije a to za kompresore smo vam tada rekli jer smo mislili da su veoma dobri, no godine su pokazale drugo!

 43. zorandjala kaže:

  Strnelojalni, samo da te obavestim.SLOVENIJA JE VEC @) GOD INOSTRANSTVO.

 44. pajo kaže:

  E ZUTI niste vec interesanti radite nesto doprinosite nesto gradu a ne zanovetajte!A da bez kredita neznate nista!Spor imam svaki dan 30 km biciklom ulicama grada Kros staza vec 10 godina a tek sada mega kros!

 45. Drugarica Staljin kaže:

  Žuta mafija da malo zaćuti 😀

 46. stormwatch kaže:

   

  zorandjala:

  Strnelojalni, samo da te obavestim.SLOVENIJA JE VEC @) GOD INOSTRANSTVO.

   

   

  Nece biti zagovornice deceubica laladjalo, Gorenje na zapadu vazi za proletersko komunisticki proizvod i uvek je u rangu ili ispod ili na istom nivou sa najjeftinijim kinezima koji su maltene uvek bolji.

 47. Lenin kaže:

   

  stormwatch:

  Lenin:
  Ах… значи тако?!Ону радњу за продају маркиране робе са грешком,на Београдском путу,држали они?  :-D  

  Lenine, ispada da ti najvise serkas i kunes se u komunizam a ja sam ti mnogo veci patriOta nego sto si ti patrijjjjjjjjjjjjota…ja sam pre 6 godina kupio NOV NOVCATI Gorenje frizider za velike novce a ne stranu marku kao ti…i vid sta se desilo…posle 4 godine se ****** GORENJE, ********* RELIKVIJSKA IZ KOMUNIZMA POKVARILA uz znas kakvo obrazlozenje GORENJA VELENJA ******* LICNO!…U vreme kad su mi prodavali frizider rekli su mi da je taj kompresor koji oni sada ugradjuju nesto najbolje sto je ikada izmisljeno i da ce ti frizideri trajati po 20-25 godina, kada je KOMUNISTICKO RELIKVIJSKO ********** GORENJEVELENJE SKART KUMUNISTICKI IZMET SHUGAVI PROLETERSKI KRSH NERADNICKI pregoreo….oni su kao i pravi komunisti/fashisti kakvi su i uvek bili rekli ups….frizider vam je sada izvan garancije a to za kompresore smo vam tada rekli jer smo mislili da su veoma dobri, no godine su pokazale drugo!

   

   

  Е мој квазистромо,Словенија никада није бија равноправни члан Југославије.Увијек је био испред осталих што се тиче висине плате,технологије,културе…,као и шовинизму и национализму.Радан и паметан народ са примесама фашизма.

  Јел сам' ми реци шта је оно пуно "јјјјјјјјјј"?То ти је врисак или урлање?  😀

OSTAVITE KOMENTAR