Dva minus za vladanje u bioskopu

Zimski raspust osamdesetih godina, za đake je značio i reviju besplatnih projekcija u bioskopu Zvezda. U svakoj školi je negde bio zalepljen program: Plavi grom, Konan, ET, Povratak u budućnost… svi ti filmovi punili su salu do poslednjeg mesta.

 .

Bolje da propadne selo nego dobar običaj, setili su se nedavno u bioskopu Lifka i za ovaj nenadani raspust obradovali dečurliju besplatnim filmskim predstavama. Svaki dan po četiri različita filma u ove zimske dane, bio je odličan provod za novi naraštaj.

.

U bioskopu kažu da je vladanje bilo za ocenu dva minus (2-). Ulazili su i izlazili iz sale tokom filma, lepili žvake po sedištima a iza njih bi ostalo brdo đubreta. To je naravno kolektivna ocena, sigurno da je tu bilo i po neko dobro dete. Posle svega, stigla je i jedna razglednica:KOMENTARI

 1. Double P kaže:

  A cemu im sluze onda uciteljice kada ne umeju decu da kontrolisu?

 2. Srdjan87 kaže:

  Деца су увек била деца 🙂 Моја генерација није била ништа боља…

 3. Tamara kaže:

  Da podsetimo: deca su tokom zimskog raspusta bez svojih učiteljica kod kuće i u bioskopu. Možda treba neko i u bioskopu da opomene one koji prave nered. Koliko mi je poznato, dešavalo se da mnoga deca nemogu ući u bioskop – što dakuzej i gore prikazan razglednica – pa zato zamoliti nekoga da napusti projekciju nakon treće opomene, sasvim je opravdana stvar. Ovako, deca misle da je sve to ok.

 4. stormwatch kaže:

  U moje vreme nisi smeo da pisnes u bioskopu a sad vidim balavci mogu da pisu i politicke pamflete po naredbi dragih im roditelja.

OSTAVITE KOMENTAR