Dvadeset izvođača na Summer3p-u

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu predstojećeg Summer3p festivala, koji će se održati od 17. do 20. jula na Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, nastupiće 20-ak izvođača, a pored veoma kvalitetnih domaćih nastupiće i DJ-evi iz Nemačke, Mađarske i Makedonije.

 

Između ostalih, svoje setove imaće nemački DJ Alexander Kowalski, DJ Budai (Mađarska), Noise Destruction (Srbija), Goran Kan iz Makedonije i mnogi drugi…

Alexander Kowalski

DJ Budai je pionir mađarske elektronske scene na kojoj je aktivan 25 godina kao izvođač, vlasnik izdavačke kuće, promoter, radio voditelj… Nemojte propustiti inspirativni nastup ovog gurua elektronske muzike. DJ Budai će nastupiti u četvrtak, 17. jula, a iste večeri odlični setovi se očekuju i od domaćih izvođača Sophie J i Nasha Donsona.

 

Drugi festivalski dan, 18. jul, konceptualno se nastavlja na prethodni nastupom uticajnih veterana domaće scene –  Noise Destruction. DJ Z i Fakir vlasnici su jednog od prvih hitova domaće elektronske muzike – „Laki je malo nervozan“, koji ne samo što je bio svojevremeno nezaobilazna traka svih DJ-eva tokom njihovih nastupa, već je tadašnjoj underground domaćoj klupskoj muzici trasirao put u mainstream. DJ Z i Fakir su naravno i dalje u visokoj formi. Iste večeri nastupiće i jedan od pionira subotičke klupske scene – Guntar, kao i Needle i The Slace & Fishee.

 

Alexander Kowalski je nemački tehno producent čija je muzika elegantna fuzija klasičnih elemenata detroitskog zvuka i berlinske elektro škole. Jedan od vodećih makedonskih producenata i DJ-eva Goran Kan nastupiće četvrtog festivalskog dana, u nedelju 20. jula.

 

U okviru festivalskog kampa u neposrednoj blizini termalnih bazena u petak, 18. jula, od 18 do 24h radiće Reggae Camp Stage čiji će program biti besplatan. Muziku će puštati Wb41 i Aktto b2b Mist.

 

Ulaznice za Summer3p se već nalaze u prodaji na prodajnim mestima Eventima (na teritoriji čitave Srbije) ili preko sajta www.eventim.rs po ceni od 990 dinara za sva 4 dana. KOMENTARI

  1. esmeralda kaže:

    samo nek se pridržavaju dozvoljene granice buke, sve će biti ok!

OSTAVITE KOMENTAR