Dveri Subotica: Još samo da na vrbi rodi i grožđe

Svakodnvno nam se od strane lokalne vlasti serviraju informacije, ko od naših lokalnih političara niže uspehe samo svojim obilascima.

Balint Pastor obilazeći Regionalnu deponiju d.o.o., koja  već godinama služi isključivo za isisavanje para građana Subotice ali i drugih mesta, predstavio je kao veliki uspeh sadnju vrbe uz pomoć pilot projekta američke kompanije kao  eksluzivnost u Republici Srbiji. Međutim, nikako da građanima odgonetne prostu stvar ,,Koliko dugo će ta ista Regionalna deponija biti samo mesto partijskog zapošljavanja kadrova SVM-a, bez konkretnog i vidljivog rezultata rada same deponije.

Isto tako najnovija kadrovska rotacija u Javnim preduzećima, na predlog Gradskog veća u Subotici, su očajnički potezi vlasti. Niko ne zna da da odgovor na pitanje da li se direktori zamenjuju kao u slučaju JP Subotica transa i JP Subotičkih pijaca jer je jedan više stručan za to  javno preduzeće od drugog?

Ako su bili stručniji što ih odmah nisu postavili na tu funkciju a ako to nije razlog, koji je onda?

Kao što je i servirano, prosečni Subotičanin treba da prihvati da je vrba koja se sadi u  Regionalnoj deponiji izuzetan uspeh SVM-a, a da su i nova-stara kadrovska rešenja kojima se rotiraju direktori nešto što će dati zamah i uspešan rad tih Javnih preduzeća, ponos SNS-a.

Ma koliko Subotičani bili pragmatični, oni su ipak svesni da nema tu ni uspeha SVM-a, ni zamaha u radu Javnih preduzeća sa novim-starim direktorima, kadrovim SNS-a. Vrbu bilo gde da zasadiš, ona će izrasti, ali stari kadrovi nikad više neće biti novi. Na delu je partokratija u najgorem obliku!

GrO Dveri SuboticaKOMENTARI

  1. zBunjo kaže:

    Kao i uvik. Dveri po srid sride ubodu.

  2. Gile kaže:

    Nijedna vlast nije radila za narod… Dostupni su samo kada je njihovo dupe u pitanju, a kada dodju na vlast vise ih nema nigde. Sreca je vasa sto ima mnogo nepismenih u Srbiji.pozdrav

  3. R amadeus DDDzDDTDz kaže:

    Sto SU pijace ? Pa oni nisu luzeri ko SU trznica.Ili,ce da bidne ?

OSTAVITE KOMENTAR

+ 38 = 44