Dveri Subotica: Od Labana samo poniženje!

Komandant štaba za vanredne situacije grada Subotice,  Bogdan Laban je izdao naredbu  II-06-34/2020  26.03.2020, koju prilažemo kao dokaz,  da se za pomoć penzionerima čija su primanja ispod 30.000 dinara izdvoji iz budžeta grada šest miliona dinara. Najavio je podelu  10 000 paketa. Grad Subotica je to realizovao iz svoje budžetske rezerve, a vrednost tih paketa je 600 dinara. To je u ovom momentu daleko najmanji iznos koji je neka lokalna samouprava namenila penzionerima.

Vlada Republike Srbije  je morala da donese obavezujuću odluku da se svim penzionerima u Srbiji pomogne u istoj meri i da vrednost svakog paketa bude jednaka, bez obzira da li je namenjena penzioneru iz Pirota, Vranja, Beograda ili Subotice. Umesto toga, oni uspevaju da od humanog gesta naprave cirkus i poniženje upravo onih kojima navodno žele da pomognu. Neprimerena je i pojava Labana koji pred lokalnim medijima pakuje ove pakete.

Politička kampanja SNS-a se bez zastoja odvija i u vanrednom stanju, bez imalo stida, ponižavajući baš one koji su sa svojim primanjima na ivici gladi.

Većina gradova u Republici Srbiji je iz svog budžeta izdvojila za pakete pomoći penzionerima u iznosu od 2000 do 2500 dinara po osobi. Pokrajinska Vlada je mestima koja su slabo razvijena uplaćivala 2500 dinara po penzioneru iz svoje kase. Zar grad na severu Bačke, koji se diči velikim stranim investicijama, nema mogućnosti da izdvoji sredstva za pomoć penzionerima barem u tom prosečnom iznosu od 2.500 dinara, kako je i preporučila Pokrajinska Vlada?

Paket koji su ovih dana dobili penzioneri Subotice sadrži: litar ulja, kilogram brašna, kilogram šećera, pakovanje testenine od 400 grama, kilogram soli, jednu paštetu od 150 gr i jedan mesni narezak od 150 grama.

Da li će zvaničnici grada Subotice smoći snage da se napokon uozbilje i za adekvatnu pomoć izdvoje još 19 miliona dinara? Tako bi pomoć penzionerima bila približna barem iznosu koji su dobili penzioneri u slabo razvijenim opštinama u pokrajini.

A kad se završi ova pandemija Bogdan Laban bi građanima Subotice trebalo da položi račune gde je i kako kupljen sadržaj paketa. Javna nabavka nije raspisana, a nije ni otpočet pregovarački postupak sa nekim od dobavljača čime bi se sve zakonski odradilo. Sada postoji opravdana sumnja da je sve odrađeno mimo zakona.

Vanredno stanje ne sme biti alibi za bezakonje vlasti i još jednu u nizu pljački.

 

GrO Dveri SuboticaKOMENTARI

 1. voyager kaže:

  Od njega na vreme treba uzeti pasos i licnu kartu da ne moze da pobegne ni u Crnu Goru. Ne bih voleo da mi se pomaze po njegovoj odluci ili naredbi.

 2. Ledenjak kaže:

  Ma i to su pokrali ,mnogi nisu dobili niti će ikada dobiti. Mada meni taj paket više liči na sredstvo za mršavljenje ,ko vele rastegnite šta će vama to.I sad vi glasajte.

 3. Glasnik kaže:

  Ovo je sramotan iznos.

 4. Srs kaže:

  Vidi javile se zveri posle 40dana,ko je za vas čuo more uzmite motiku u ruke i radite nesto

 5. Nia kaže:

  Mnogi nisu dobili,kao moja mama

 6. Cvetic kaže:

  A sta ste drugo ocekivali od Labana?

 7. Weng kaže:

  Dajte i dverima paket jer nisu dobili
  Dziki Neda pare.

 8. Robert kaže:

  Ni moja mama nije dobila paket. Pripadamo mesnoj zajednici Novo Selo.

 9. Robert kaže:

  Labanu žao da narodu da dva mesna nareska….može samo jedan.
  Radije će u rebalansu budžeta ta sredstva da preusmeri ka bratskim firmama gde će moći da izvuče neki procenat. Naopako narod da mu pojede ono što on misli da je njegovo…
  Ja sam svojoj majci rekao da ako se oni pojave a ja nisam kući da ih otera. Ako budi uporni neka pusti kera na njih. Ja ću joj kupiti sve što joj treba bez da je neko ponižava…sa 5 evra pomoći.

 10. Slavica kaže:

  Kad će te deliti penzionerima pakete?Ali prave a ne ove ksmuflaze. Volela bih da znam .

 11. pista kaže:

  pa dajte i Pastoru paket… i on je danas okrpio rukovodstvo grada zbog paketa… ili je to neki novi savez na pomolu izmedju Dveri i SVM?

 12. HPTN kaže:

  Meni se skoro plače. U mom rodnom gradu dele se paketi hrane u vrednosti od 5 evra. Kao u Somaliji iili Čadu…

 13. Marga kaže:

  Zar smo toliko siromašni da kažemo jedno veliko hvala

 14. Cvetic kaže:

  Margo za sta i kome bi rekli fala? Labanu?

 15. Cvetic kaže:

  Da je dao iz svog dzepa pa da mu se kaze fala, a ovako iz naseg dzepa uzima i jos penzioneri nedobiju sto im sleduje. A gde su ljudi koji zive od socijalne pomoci od 10000 dinara, zar njima netreba paket?

 16. blendo kaže:

  Gospode Bože!

 17. Indijanac kaže:

  600 dinara = 1 tepsija bureka ili
  600 dinara = 2 kutije cigareta ili
  600 dinara = 10 flaša piva da se od muke barem jednom dobro napijem…

 18. Anonimni kaže:

  U Bajmoku mnogi nisu dobili paket

 19. Steva Šandor kaže:

  Da li je moguće ili da li je istina da su botovi počeli Neronu iz Berana da okreću leđa?Po gradu se čujem svašta priča spinuju se price da tajno finansira opoziciju I da priprema teren za prelet kad dobije znak.Dugovi rastu a apetiti se ne smanjuju.Cinkare ga najbliži I mnoge pikanterije I nestašluke iznose na javnim mestima optužujući ga da ih je prevario I izdao.Tvrde da se radi I jednom samoživom,sebičnom,pohlepnom I duboko sujetnom čoveku.Koji je pokazalo se nedorastao da bude ni statista u niskobudžetnoj seriji tipa lud,zbunjen,normalan a kamo li gradonačelnik.

 20. Irena kaže:

  Gde jé pakett jós nismo dobili?

 21. Subotičanin kaže:

  Laž i prevara šta drugo očekivati od duše lizaca Aleksandra Vučića majka mi je teško asmatičar tetka isto teški bolesnik obe sa manjim penzijama od 24 hiljade i tih nazovi paketa pomoći nigde a verovatno ih neće ni biti jer Laban je to

 22. Suljo kaže:

  Ma lopovcina

 23. Goca kaže:

  Nisu ni dobili svi penzioneri sa malim primanjima. Sramota.

 24. Mery kaže:

  Najgori gradonacelnik do sada

 25. Simpo kaže:

  Da li penzioneri nisu dobili penzije? Da li im je smanjena penzija? Da li im zbog virusa nije omoguceno da idu na posao i zaradjuju? S druge strane povrtari propadaju. Radnici u ugostiteljstvu su na neplacenom ili dobili otkaze. Mnogi su na prinudnom odmoru ili rade skraceno sa smanjenim kapacitetima. Mnogi vise nemaju ni platu 30.000 dinara, a ne penziju. Sem toga sto nisu mogli da idu u setnju, penzionerima se finansijski nije nista promenilo kao posledica virusa. Ovo je cista kupovina glasova za 600 dinara. Naravno da treba pomoci penzionerima i to u mnogo vecem iznosu, ali razlog i iznos je van pameti. Treba im pomoci jer su siromasni, a ne zbog virusa jer virus nije uticao na njihovo materijalno stanje. 600 dinara je sramota i to nije pomoc vec ponizavanje. I jos ocekuju da su tako kupili glas. E pa bravo penzioneri ako opet glasate za njega. Bicete 4 godine u izolaciji i dobijacete pomoc 60 dinara, a penzije ce da vam smanji za 50%.

 26. Pera kaže:

  Ko “kritikuje” “objektivno”, ko se nudi u “zamenu”? Grantovane “patriJote” ćirilizovane sluge neoliberalizma? Banana država je u vlasništvu Vladara sveta, svi su njihovi sluge ali loše glume patriotsku kurčevitost. Kako naivni padaju na zloupotrebu nacionalnog u korist anacionalnog, nadnacionalnog, internacionalnog.

 27. Tanja kaže:

  Kad ce se dobiti paketi u backoj topoli su dobili pre 3 nedelje

 28. Ja kaže:

  Moja baka isto nije dobila paket. Mz mali radanovac. Jel ima neko da je dobio taj svemoćni paket?

 29. Vera iz Subotice kaže:

  Svakom isto pomoć neka izuzetaka ako 2500 dinara onda svakom penzioneri isto bez obzira gde je to je pravedno

 30. Milada kaže:

  Sramota! A jos ko zna
  kada ce mo dobiti i to???

 31. Pera kaže:

  Zamolio bih ove dušebrižnike da više o nama ne brinu. Što se oni više “brinu” nama je sve gore i gore. A podjeliti pomoć samo svojim glasačima to više nikog ne čudi, već čuđenje upućujem onima koji sa 50000. din. penzije, ovu mizeriju uzimaju ovim što se po kontejnerima hranu traže….

 32. Cvetic kaže:

  Sta ste tako navalili na paket? Pa Laban je mnogo goru stvar uradio kada je samarao i vredjao coveka u svojoj kancelariji pa nikom nista. Sto onda niste reagovali kao sto sada reagujete za paket. Zalosno je to sto nam je takav covek gradonacelnik

 33. Cvetic kaže:

  Srs da li ti radis sa motikom kad nama dajes savet. Da nisi mozda ti medju prvima dobio paket

 34. Milada kaže:

  Verovatno mu treba jos para da zavrsi hotele kod lopova Đukanovica

 35. Anonimni kaže:

  Gde su nam obecani paketi?

 36. Anonimni kaže:

  Cujem u topolu xsu vec dobili a mi iz subotice kada?

 37. MM kaže:

  Gde su ti paleti. Sve je laž završava u nečijem džepu Ja sam penzionere Al paket nisam dobila

 38. Cvetic kaže:

  Dosadni ste sa paketima, bolje se borite da ga skinemo sa vlasti jer takav gradonacelnik nam netreba.

 39. Indijanac kaže:

  “Što kasnije dobijete paket, duže će trajati”, tako je govorio moj čukundeda vrač.
  AKO GA UOPŠTE I DOBIJETE.
  Sam se sebi gadim, kako odvratne komentare umem da napišem.
  Nekom i ti skromni paketi NEŠTO znače, a neko ume odjedanput da pojede čitavu tepsiju bureka sa sirom iz Lipe.
  Novčana vrednost ove dve stvari je otprilike ista.

 40. Cvetic kaže:

  Indijanac netreba da se gadis sam sebe zbig komentara, istina da su nekom potrebni paketi ali dok niko nista nemrdne repom nego dozvolimo i glasamo za ovakvu vlast sami smo sebi krivi. Placu penzioneri zbog paketa placu sto moraju biti u “zatvoru” ali ce opet glasati za ovu vlast. Pa onda nismo drugo ni zasluzili

 41. Janoš.. kaže:

  Garaže bivših i današnjih carinika kod kireške i save kovačićeve ulice puni su švercovane robe i namirnica ,kao i humanitarne pomoći…

 42. Sustav i sistem kaže:

  @Cvetic-zanovetić: To što su nas ” stavili u zatvor”, mamlaze, spasilo je da od 1,7 miliona penzionera – koji su najprijemčiviji na virus – zarazu ne dobije bar 15-20%, a sada ti zamisli za nedelju-deset dana 300.000 obolelih, pune bolnice, nema kapaciteta, oboljevaju i mladi, nema gde da se leče, nema KO da ih leči, stari umiru, umiru i mlađi, ne možeš ih nasahranjivati? TO BI TI HTEO? O tome nisi razmišljao? Stvarno počinjem da se GADIM ovog naroda, jer ste POGANI, nikada vam ništa nije dobro i nikada niste zadovoljni! Da sam Vučić, ja bih posle tri dana da mi tako serete po glavi dao ostavku i rekao – nosite se, bre, u tri p.m. svi, idem bilo gde, na Tasmaniju ili Ognjenu zemlju, samo da vas ne vidim i ne čujem, a vi nađite drugu budalu da vam bude predsednik! Divim mu se koliko trpi! Sram vas bilo, ako ne onih 130 i nešto umrlih od “običnog gripa i izmišljene epidemije”, a ono bar od tih divnih lekara koji su dali svoje živote i tvoju guzicu da spasu, da ta „izmišljena“ ili „Vučićeva“ epidemija ne bi stigla do tebe!!! Hoćeš “švedski model”? Evo ti ga – nema “ograničavanja sloboda” i “zatvaranja u kuće” pa je od 10 miliona stanovnika, do sada oko 2000 umrlo – znači mi bi po tom modelu trebalo da imamo bar 1000-1200 mrtvih!? Uz neograničeno širenje virusa, pa hvala lepo! Kako bi tek onda kukurikao na vlast??? Nemate mozga, jednostavno, samo kao besni psi režite na Vučića što god da uradi, ja bih zaista na njegovom mestu dao ostavku i otišao da vas pogane ne gledam! Paketi vam ne valjaju od 600 dinara! Malo vam je? Nemojte uzeti. Nemojte da vas “kupe” za 600 dinara (VAŠA CENA JE, IPAK, VEĆA!!! Samo što je kurva kurva, i za 600 dinara i za 6000 – zaboravljate!) Ološu! Pa glasajte za koga hoćete, ko vas j..e, Điki će vam sigurno dati VIŠE (možda budete kategorija bolje plaćenih kurvi?) i neće vam „kupovati“ glasove za “bedni paket od 600 dinara”, silno se isprsio, vidim, od svojih 619 miliona evra da pomogne narodu, nakupovao respiratora, opreme…

 43. Sustav i sistem kaže:

  @Janoš.. – Video si? Sve si te garaže lično pregledao?

 44. Cvetic kaže:

  Necudim se tome, nije dzabe taj deo grada dobio naziv DOLINA LOPOVA

 45. Suzy kaže:

  @Sustav i sistem
  Sad se ti razočaravaš u naš narod i kažeš da su pogani. Pa upravo taj najbedniji narod je Vučićeva glasačka armija. Svaki pristojni čovek vidi u Vučiću lažova, duševnog bolesnika ali on se takvima pristojnima ni ne obraća. On i njegovi kao Pink i Informer obraćaju se najbednijima, starima izlapelima i takvima.
  Verovatno bi naši građani više poverenja imali da im savete za epidemiju daju stručni ljudi a ne taj blento od Vučića koji mora svaki dan satima da bude na tv-u.
  Ista stvar je i u Subotici. Imamo poznatog epidemiologa dr Nebojšu Bohuckog koga inače svake nedelje cimaju da ponavlja priču kad će biti vakcina za grip a sada su ga potpuno sklonili. Sada je glavni epidemiolog BOGDAN LABAN.

 46. Cvetic kaže:

  @ Sustav u siste, jako si nekulturan i vulgaran, jos i bolje da nam takvi kao ti nisu na vladti. Penzioneri i citav narod u Srbiji imaju policijski cas – diktatura Vuciceva, a u Srbiji sve vise zarazenih. U Nemackoj ljudi setaju, nema policijskog casa ali su razumni i znaju se ponasati. Fala Bogu da sam svaki svoj dinar sam zaradio i ni jedno ulje od Srbije nisam dobio.

 47. Cvetic kaže:

  A daj Boze da te Vucic poslusa pa da sam da ostavku. Svima bi nam ucinio uslugu

 48. Sustav i sistem kaže:

  @Cvetić – evo zbog takvih IDIOTA kao što si ti sam napisao da nikada ne bih bio na Vučićevom mestu, jer ne znam da li postoji još neka zemlja sa toliko budala kojima je važnije da li je Skupština donela odluku o vanrednom stanju, ili ga je uveo “tiranin” od toga da li će narod preživeti – pa nosite se u tri p..zde materine, samo na vulgaran način mogu da se obraćam VAMA, retardiranima, koji ne mogu da razumeju da bi 150-200.000 bolesnih matorih ljudi u roku od nedelju dve SLOMILO ZDRAVSTVENI SISTEM ! A vama je samo važno da li je policijski čas, te vaše “slobode”, jebala vas sloboda kada vas za deset dana odnesu na groblje! Da, ni u Nemačkoj ni u Švedskoj nije policijski čas, i oni ZNAJU, za razliku od nas, kako treba da se ponašaju – pa IPAK evo ti današnji tekst o stanju u ŠVEDSKOJ, da ti ne kažem majmune glupi, opet te pitam: TO BI VOLEO? Da imamo stotinu mrtvih na dan? Tek onda bi srali po Vučiću! Vi znate šta je tiranija, goveda blentava, samo znate da prdite jedno isto, Vučić pa Vučić pa Vučić! J..o vas on, neka ode – on je “duševni bolesnik” – ti nisi??? Neka ode, ali teško nama sa vama takvima…
  ŠVEDSKA 23.04 2020.
  …Koronavirus nije zaustavio život u Švedskoj, fotografije iz Geteborga svedoče da se uprkos globalnom problemu, u ovoj zemlji život odvija normalno – kafići i restorani su puni, kao i gradski parkovi. Ljudi idu na posao, nema zabrane kretanja, ali postoji strepnja u narodu od zaraze zbog “labavog” odgovora države na ovaj virus.
  Švedska je poslednjih dana privukla veliku pažnju zbog tamošnje situacije sa koronavirusom. Prema poslednjiim izveštajima u ovoj zemlji je do sada od ovog virusa umrlo 1.937 osoba, a samo u poslednja 24 sata čak 185 ljudi. Ukupan broj obolelih premašio je 16.000, a samo danas otkriveno je 545 novih slučajeva.
  Ideja o postizanju kolektivnog imuniteta i relativno labave mere zabrane u ovoj zemlji, izazvale su oprečne reakcije u svetskoj javnosti.
  Dok njihovi epidemiolozi tvrde da se situacija sa koronavirusom stabilizuje, broj zaraženih i umrlih u Švedskoj je mnogo veći nego u susednim zemljama, ali opet daleko manji, nego što je to slučaj u Italiji i Španiji.

 49. Sustav i sistem kaže:

  @Suzy – Nisam ničija “glasačka armija”, bar do sada nisam bio, a ti ako sebe vidiš kao pristojnu osobu jer je za tebe predsednik “blento” i “duševni bolesnik” zato što hoće da spase ljude, onda spadaš u POGANI deo naroda, pošto i tebi, očigledno, ne ide u glavu šta bi se dogodilo da nije uvedeno vanredno stanje i policijski čas! Zar treba da ti ponavljam, od 1.700.000 penzionera samo 100.000 da je obolelo, gde bi se to potrpalo, u koje bolnice, i koliko puta po 100.000 bi se od njih još zarazilo!? A na stare ide teži oblik ove bolesti i imaju niz drugih hroničnih oboljenja, pa bi smrtnost bila ne 3 ili 7 ljudi dnevno, nego 300-400! Ako to niste u stanju da ukapirate, onda mi nemoj zameriti da kažem da vas se GADIM i da ste POGANI jer vam se sve vrti oko guzice i oko toga da li je paketić 600 dinara i zašto nije više, i zašto je Vučić na TV? Zašto je Darija nalickana a dr Stevanović raščupan…i kada ćemo srušiti Vučića…eto to je vaš nivo debilnog ponašanja i razmišljanja usred ove pandemije, koja je, naravno, “izmišljena” i “ne postoji”, “samo je Vučić uveo da bi lakše krao…” Budaletine.

 50. Cvetic kaže:

  @Sustav i siste, tesko nama sa tako nekulturnim ljudima kao sto si ti. Ti ko da si sa planine sisao pa neznas da se kulturno ponasas i kulturno pricas osim sto psujes i vredjas. Pa ako je tako dobar sistem sto Vucic radi tj zapoveda sto ima toliko zarazenih u Srbiji? Ali sa tobom i tebi slicnima nevredi diskutovati. Nikom nama nije stalo do paketa ili do pomoci, imam svojih deset prstiju sto mi Bog dao pa mogu sebi da zaradim. Da znas sta je sramota nebi bio ivako vulgaran

 51. Sustav i sistem kaže:

  @Cvetić – sa retardiranim smradovima koji pišu takva sranja kao ti i još neki mogu samo ovako! Sramota me je, do bola, ali sramota zbog vas takvih! Mene pitaš zašto ima TOLIKO (koliko to “toliko”?) zaraženih u Srbiji? Ja da ti kažem da je dobro to što “Vučić radi” i da je to “dobar sistem”? Ni slučajno. Nisam stručan kao što ste “stručni” ti i tvoji istomišljenici. Jbt, sve znate najbolje!!! Samo, očigledno nisi pročitao koliko, na primer, Švedska ima zaraženih i mrtvih a nema “Vučićev sistem”, i jedino sam pitao – šta bi bilo sa 1,7 miliona penzionera=starih osoba u Srbiji da je urađeno drugačije??? Samo 0,1% mrtvih značilo bi u prvom cugu 1700 umesto sadašnjih 130-140 umrlih, a sa tim bi još jako dobro prošli kada bi na tome stalo; alooooooooo – jebeš Vučića, teraj ga s vlasti ako baš hoćeš, ali ŠTA JE ZA IME BOGA TREBALO DRUGAČIJE URADITI A DA NIJE “VUČIĆEV SISTEM”? I da ne bude na hiljade mrtvih, stotine hiljada zaraženih, sloma zdravstvenog sistema? Ne znaš, naravno da ne znaš i samo kenjate zato što ste pogani i tupavi, da znaš šta je sramota ne bi takve stvari pisao, a namerno sam vulgaran jer vam se drugačije ne može dopreti do sive moždane mase. Šta se hvatate za paket – nije vam dobro, onda ga ostavite, dajte nekome ko neće nezadovoljno roktati kako je “bedan”. Nisu svi nezahvalne i razmažene pizde (pizda kao karakterna osobina, da se razumemo)!

 52. Cvetic kaže:

  Pa ako si citao sve sto sam pisala mozda si primetio da meni nije stalo do paketa, ali nezelim vise da odgovaram na budalastine sto ti pises i vredjas druge. Sramota za nas grad sto ima budalu kao ti koja kao brine za penzionere. Da li si ih pitao kako im je zatvorene u stanu. Ovo sto Vucic radi je diktatura, a ni penzioneri nisu malo umni da neznaju da brinu o sebi. Ponizavas ih svojim stavom. Zasto mislis da su penzioneri gluplji od penzionera u Nemackoj koji nemaju policijski cas. A inace treba da te je sramota svojih vulgstnih reci, a ovde komentari i misljenja nisu zato da bi se vredjali drugi nego da svako iznese svoje misljenje. Niko drugi nikog nije vredjao osim tebe pametnjakovica. Ti si sramota za ovaj grad a i za svoju porodicu

 53. Sustav i sistem kaže:

  @Cvetic – ne vređam ja tebe, poštovana, nego ti vređaš mene jer teraš isto pa isto uprkos činjenicama. Da pođemo ponovo od toga, činjenice da imamo 1,7 miliona penzionera i da su to stare osobe koje bolest kao što je korona najviše i najteže pogađa. Da li je tako? Jeste. Da su se masovno razboleli, samo 5% njih (a više je nego realno pretpostaviti!) ne bi bilo mesta u bolnicama dovoljno i pukao bi zdravstveni sistem? Da li je tako? Jeste. Da je samo 0,1% od njih umrlo, imali bi broj mrtvih od bar 1700, a ne ovoliko koliko imamo. Da li je tako? Jeste. Ovo nije šta bi bilo kad bi bilo, jer Švedska nije uvela mere, Švedska sa 10 miliona stanovnika ima 2000 mrtvih, pa da nismo ni mi uveli mere, izračunaj koliko bi mi imali mrtvih. DESET PUTA VIŠE NEGO ŠTO IMAMO. Bar deset puta. Treće, ili peto, Šveđani (i Nemci) su poumirali iako su, za razliku od nas, DISCIPLINOVANI, je li tako? Jeste. Prema tome, ovo zaista nije priča ŠTA BI BILO KAD BI BILO nego stvarnost. Dakle, ko bi naše penzionere i stare SMIRIO KOD KUĆE da nisu uvedene vanredne mere, zabrana kretanja, ili to što ti zoveš “Vučićevom diktaturom”? KO? Niko. Ne ponižavam penzionere jer sam i sam penzioner. A vulgarni rečnik je jedino zato što drugačije, kada vam se nešto na kulturan način objasni, ne može da vam dopre do mozga! Juče ujutro se jedan penzoš u “Idei” navalio meni na leđa na blagajni, onako bez maske, duva mi u vrat, kažem mu – mogao bi da držiš metar dva razdaljine!? A nemaš ni masku. Kaže: Šta se ti brineš za mene, ti imaš masku? Rekoh – ne brinem se za tebe, nego za MENE, budalo matora, a on na to: MA IONAKO SVE LAŽU!! Da, jeste, rekoh, svi lažu, naravno, samo ti ZNAŠ istinu! Ne znam samo odakle. Šapnuo ti vrabac! Eto to je taj (tvoj) mentalitet koji zapeva protiv “Vučićeve diktature” i protiv “zatvaranja” starih u kuće! Pa sad razmisli malo, ovoga puta nisam ti uputio nijednu vulgarnu reč, a ako i sada ne razumeš, onda smatraj da si ih sve do sada zaslužila! Cvetiću-zanovetiću!

OSTAVITE KOMENTAR