Dveri Subotice: Lažna skupština grada Subotice samo do vanrednih izbora!

Tačno šezdeset dana od dana raspisivanja izbora, formirana je i subotička lažna skupština grada. Njen sastav ne daje nikakve naznake da može nešto dobro da se učini  u narednom periodu za građane Subotice. Samo će unutar vladajuće koalicije odnos snaga nešto biti promenjen u korist SVM-a. Opozicija od novih odbornika, koji su mandate dobili na nelegitimnim izborima, očekuje da prijave svu svoju imovinu. Tu posebno akcenat stavljamo na one ljude koji su se već godinama vrteli na funkcionerskim foteljama i javnim preduzećima , vešto izbegavajući tu obavezu, a mnogi od njih biće verovatno predmet istrage porekla imovine i predmet lustracije, posle pada ove vlasti.

Srpski pokret Dveri će i u narednom periodu građane, argumentovano kao i do sada,  informisati o lokalnom lopovluku. Dveri su otvorene za sve građane koji misle da se osim smene ove bezočno lopovske vlasti,mora  promeniti i sistem. Sistem koji će da funkcioniše na korist svih a ne samo političkoj eliti i njima bliskim ljudima.

Udruživanje snage građana građanske i nacionalne opredeljenosti kako bi se na vanrednim izborima srušila ova vlast. Tu vrstu političkog aktivizma će Dveri podržavati, brižljivo vodeći računa da ljudi koji su sarađivali sa ovom vlašću nemaju šta da traže u tim promenama.

Kao što je Aleksandar Vučić tek što su završeni izbori, pri čemu još uvek nije  predložen sastav  Vlade Republike Srbije  u aktuelnom sazivu, već najavio vanredne izbore, tako i mi iz Dveri najavljujemo smenu ove vlasti na tim vanrednim izborima. To je zadatak za opoziciju i u Subotici, da na stranu ostave lične sujete i krenu da razgovaraju kako taj zadatak ostvariti.

Ako mi budemo složni, zaslužićemo i podršku građana Subotice.

Građani veoma dobro znaju ko je ko u gradu, ko je pošten a ko se kakvim kriminalom  bavi,  kako se bogate pojedinci dok drugi građani zbog  ekonomske krize žive u siromaštvu, bez vode za piće, asfalta u ulici, kanalizacije, bez adekvatne zdravstvene zaštite, bez ideje kako preživeti mesec dana.

Dveri pozivaju sve građane koji misle da borba za promenu čitavog sistema ima smisla i imaju želju da ovima na vlasti vide leđa, da se pridruže našoj zajedničkoj borbi.

 

GrO Dveri Subotica

 KOMENTARI

 1. Cvrčak kaže:

  Dveri : Potpisujem.

 2. Vesko kaže:

  Samo da se raspakuju stare afere, Cantavirska zadruga i slucaj Agrokombinata, a jos tog im dosta od ranije, a bojim se da se jos vise nakupilo novih i svezijih afera, samo nema ko da zagriza u sve to, svaka vlast ih onilazi kao macka od vruce kase.

 3. Dr Magistrala,autoban kaže:

  Uvek treba vrsiti istragu na prvih petoro sa izborne liste.To su najveci kriminalci SNS a u Subotici

 4. Cvrčak kaže:

  @ Vesko : Čantaverska zadruga….? pa onda nesreća na čantaverskom putu kada je poginuo čovek u saobračajnoj nesreći koju je prouzročio ist jedan visoki funkcioner SVM-a. Bio kriv ali za to nikada nije odgovarao ,naprotiv i danas je na visokoj političkoj funkciji u Vučićevoj SNS vlasti…
  Agrokombinat je posebna priča…Naime njihova zemljišta-oranica koja su bila oduzeta od pravih vlasnika nakon II svetskog rata od strane komunista dodeljena je stranim investitorima na lokaciji ‘Privredni Park Mali Bajmok’ . I onda još govore o pravnom stečavinu EU-a. Smešno.

 5. Msm kaže:

  Dovoljno je procitati komentare sa vesti STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT NA RADIJALCU pa odmah sve svatis a i usput ti se smuci Subotica

 6. jasso kaže:

  Gospodo iz dveri ili dovratka kako vas ja zovem,a čime vi to garantujete ovo što ste napisali,jel vašom ČASNOM reči,to smo se već naslušali u ovih poslednjih godina od kako je došla kvazi demokratija,što bi kazo narod,sjaši kurta,da uzjaši murta…….

 7. Dudlica kaže:

  @ jasso
  Kakva garancija? Pa ti iz “dovratka” su beznačajna šačica nasilnika i siledžija bez znanja, zvanja i obrazovanja. Dovoljno je da pročitate ove pamflete u kojima jedino znaju da pljuju, lažu, omalovažavaju, izmišljaju … a NIŠTA PAMETNO DA PONUDE NARODU.
  A koliko nam trebaju i koliko su značajni, takvi jadni i nebitni, pokazao je broj dobijenih glasova na nedavnim parlamentarnim izborima. Multikulturalnoj Subotici ne trebaju čačanski četnici. Imamo mi svoje budale …

 8. zozon kaže:

  @Dudlica
  Nisu ovo čačanski četnici nego “Ljotićevci”.

 9. Cvrčak kaže:

  @ zozon : Sada tek nije ništa jasno…Zašto onda ‘veliki’ A.V malo pa malo i moli nemce za ulaganje ,špende i otvaranje radnih mesta za ljude iz Srbije…???

 10. Neko kaže:

  Ne zna čovek ko je ovde luđi, ovi iz dveri ili ovi što ih podržavaju

OSTAVITE KOMENTAR