Džiboni: Subotica u živo

Uz novi album popularnog splitskog pevača Džibonija, kao bonus se sprema i CD sa koncertnim snimcima, uključujući i one u Subotici i Novom Sadu.

Kako prenosi Mondo, Zlatan Stipišić poznatiji kao Džiboni (Gibonni) objavio je novi i ujedno prvi album na engleskom jeziku, sa kojim želi da ostvari svoj san, a to je proboj na međunarodno tržište.

A dobra vest za sve njegove poklonike u Srbiji je da će jedini u regionu i u Evropi, uz taj album na engleskom, koji se zove „20th Century Man“ dobiti i jedan „gratis“ – Live album sa 11 pesama, odnosno 14 pesama koje je izvodio po koncertima, uključujući i one u Subotici i Novom Sadu!

 

Dakle, samo za tržište u Srbiji dvostruki album Džibonija, koji će u prodaji biti od ponedeljka, 22. jula. Cena je oko 650 dinara. U svakom slučaju, za cenu jednog dobijete dva diska jednog od najboljih kantautora u regionu, a ujedno je to i njegova pozivnica za prvi beogradski koncert, koji će biti održan 25. oktobra u Kombank areni.

 

„Džiboni svojom muzikom gradi mostove, ali to ne radi ‘samo’ muzikom’ već i kroz javne nastupe i u privatnim odnosima. Zato i jeste u vrhu muzičke scene regiona“, kaže Dario Drastata iz izdavačke kuće Dallas records.

 

Sa koncerta u Subotici

 

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 6 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: