E-licitacija vozila Carinarnice Subotica

Zainteresovana fizička i pravna lica već od danas mogu da se prijave za e-licitaciju vozila koju Carinarnica Subotica ogranizuje 28. septembra 2022. godine od 10:00 do 14:00 časova.

Javnoj prodaji će biti izloženo ukupno 10 putničkih automobila, čije je fizičko razgledanje zakazano za četvrtak 22. septembar 2022. godine, od 11:00 do 12:00 časova, na lokaciji “Terminal Subotica“, Bikovački put 11, Subotica.

Izvor: Uprava carina

Rok za prijavljivanje i uplatu neophodne kaucije je 25. septembar 2022. godine do 24:00 časa.

Detaljne informacije o opštim uslovima učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici “Objašnjenja“.

 

RTVKOMENTARI

 1. Stipan kaže:

  Imali medju tih 10 automobila niki Lamborgini na licitaciji, mene je malo sramota da sidnem sa mojom Marom u ovakvu bubu. Ovakav auto je jos Hitler vozio i zbog toga bi me isto bilo malo blam.

 2. STEFAN kaže:

  Komentator pod pseudonimom STIPAN ne govori niti Bunjevačkim jezikom niti govorom dijalektom. Isti se šegači na račun Bunjevačko Hrvatskog življa koji koristi ikavicu u komunikaciji. Molim administratore da istog bolje pogledaju jer lice je koje ponavljam izaziva revolt kod pripadnika navedenih naroda.

 3. Ivan kaže:

  Nemas ti Stipane para za tu bubu 😉

 4. Bunjevac kaže:

  Oo al se vriđate vi rvati bunjevačkog porekla.

 5. joža kaže:

  @ Ivan ,Ta Buba danas vredi malo više od 50.000,00 Evra-prava sitnica…

OSTAVITE KOMENTAR