Erika Zoltan na trgu

Iako se može reći da je centralno slavlje povodom proslave dana grada obeleženo jučerašnjim koncertom, ipak je datumski dan grada danas, pa u skladu sa tim nije ni večeras izostala velika proslava.

 

Prvo je nastupila subotička filharmonija, a sem poznatih klasičnih kompozicija, mogle su se čuti i novokomponovane uz podršku naših mladih muzičara. U ovom muzičkom spektaklu su u proseku najviše uživali naši najmlađi i najstariji sugrađani.

 

Posle kraće pauze, trg se naglo napunio, a na scenu je stupila mađarska pop pevačica Erika Zoltan sa svojim orkestrom i plesnom grupom. Izuzetno brzim ritmovima su zapalili scenu i razdrmali publiku koja nije mogla da ostane mirna.KOMENTARI

 1. u cemu je stvar? kaže:

  Zasto nema opisa, ili slike, da je sinoc nastupao i Dusan Svilar?

  Jel se grad trudi da sabotira mlade pevace? beda..

   

 2. Ivica kaže:

  Piše u drugom pasusu: mogle su se čuti i novokomponovane uz podršku naših mladih muzičara“. Nismo išli toliko u detalje da predstavljamo posebno svakog izvođača, ipak su oni bili gosti sa jednom do dve kompozicije, što ne umanjuje njihov dobrinos, samo opet kažem, nismo zalazili u tolike detalje.

  PS ovaj sajt nema veze sa onim zvaničnim pri lok. samoupravi, tako da ne znam šta ste milsili pod tim da se „grad“ trudi….?

OSTAVITE KOMENTAR