Erste banka na novoj adresi u Subotici

Erste banka otvorila je novu, modernu filijalu u Ulici Matka Vukovića 1 u Subotici, kako bi svojim klintima izašla u susret i pružila još bolju i efikasniju uslugu. Otvaranjem ove filijale, poslovnica na staroj adresi prestala je sa radom.

Savremena poslovnica Erste banke otvorila je vrata za svoje klijente u novom prostoru prilagođenom njihovim potrebama.  Direktor poslovnice u Subotici, Darko Papac, istakao je da akcenat stavljen na savetovanje i edukaciju klijenata, budući da se ovaj koncept pokazao kao veoma uspešan u ostalim zemljama u kojima posluje Erste Grupa.

Iako se navike klijenata menjaju u skladu sa tehnološkim inovacijama i digitalizacijom bankarskih usluga, tradicionalna filijala zadržava važnu ulogu u bankarskom poslovanju i odnosima klijenata i banke, poručuju iz Erste banke.

Svima koji posete novu filijalu Erste banke na raspolaganju je domaćin filijale, koji klijente shodno potrebama usmerabva na ostale zaposlene, kako bi u najkraćem roku dobio uslugu ili savet. Nova filijala opremljena je bankomatom i samouslužnom zonom, koji su dostupni 24 sata dnevno, gde se nalazi i bankomat za uplatu pazara za pravna lica, što će dodatno uticati na smanjenje redova i lakši rad.

TV SuboticaKOMENTARI

  1. Vujkovic terezija kaže:

    Dali su kes krediti povoljni

OSTAVITE KOMENTAR