Fidelinka: Čeda nije vlasnik firme

Kompanija “Fidelinka” a.d. u stečaju iz Subotice saopštila je danas da nije sponzor Vatrepolo kluba “Crvena zvezda” iz Beograda, niti da sa tim klubom ima bilo kakav ugovorni ili poslovni odnos, kao i da lider LDP-a Čedomir Jovanović i njegova supruga nisu vlasnici te kompanije ni po kom osnovu.

 

Lider LDP-a napadnut je u Segedinu, gde je bio na utakmici vaterpolo kluba “Crvena zvezda”, koji finansijski pomaže firma “Fidelinka”, čiji je vlasnik njegova supruga, rečeno je sinoć u toj stranci.

 

U toj stranci navode da je Jovanović sa suprugom i prijateljima, uoči utakmice, ušao u restoran gde su bili “Zvezdini” navijači i većina se sa njim pozdravila, ali je grupa od oko 20 huligana počela da ga vređa, nakon čega su i fizički nasrnuli na suprugu i njega.

 

Kako se navodi u saopštenju “Fidelinke”, rešenjem stečajnog sudije Privrednog suda u Subotici od 28. jula 2010. godine otvoren je stečajni postupak nad kompanijom “Fidelinka”, a za stečajnog upravnika imenovan je Zoran Stojanović.

 

“Čedomir Jovanović i njegova supruga nisu vlasnici kompanije ‘Fidelinka’ a.d. u stečaju iz Subotice ni po kom osnovu, već je Jelena Jovanović osnivač privrednog društva ‘Agroposlovi’ doo iz Beograda, koje je zakupac dela proizvodnih kapaciteta stečajnog dužnika na određeno vreme”, navodi se u saopštenju, koje je potpisao stečajni upravnik Zoran Stojanović.

 

MondoKOMENTARI

  1. lala kaže:

    nije sija nego vrat

  2. 3B kaže:

    samo vi nas i dalje j***e, dok se mi ne osvestimo bice kasno…

OSTAVITE KOMENTAR