Fidelinka prodaje imovinu i žig

Fidelinka je oglasila prodaju imovine u Subotici, koja podrazumeva objekte Mlinarstva doo – vaga, mlin, sušara, silos. Prodaje se i zemljište, odnosno šest parcela građevinskog zemljišta, kao i oprema.

Ponuđene su i nepokretnosti u vlasništvu Fidelinka kompanije ad – isparivačka stanica i priručni magacin, kao i građevinsko zemljište.

Prodaje se i žig.

Prodaja je planirana neposrednom pogodbom, a više detalja pogledajte OVDE.

 

eKapijaKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Neko je to vec uzeo,opasno se rasciscava zadnjih mesec dana.

 2. Pepa kaže:

  Fidelinka prodaje zig ili Cedo Jovanovic tj njegova zena?

 3. Glupost kaže:

  Čitam komentare i čudim se kako ljudi malo znaju…ili zaboravljaju…Fidelinku..je prodala prethodna vlast…kupili je…dva makedonska državljanina,i mislim jedan Slovenac…digli kredite…prodali zalihe…pokupili pare i odveli fabriku u stečaj…Žena Čede Jovanovića uzima u zakup neke delove…godinama nije plaćan zakup…pogon testenina prodate mašine…upravnu zgradu Dimitrija Tucovića kupila SMB gradnja..nrdsbno je prodata nekoj madjarskoj organizaciji,i sada ide ono što je ostalo…to je čitava priča u zadnjih 15-20 godina velike Fidelinke…na žalost..

  • laki kaže:

   Glupo je @Gluposti da stalno ponavljaš „bivša vlast“, kad je u ovoj sadašnjoj vlasti polovina preletača iz prethodne. U onoj su bili na visokim pozicijama, takođe i u ovoj.

   I, šta ćemo sad? Ove koji su doleteli u vaš brlog ne treba da dirate, jer ste se pronašli na istoj talasnoj dužini? Stvarno si glup za sve pare. Ovi tvoji su u društvu tih BIVŠIH. Da ih nabrojimo ili ćeš i sam da ih se prisetiš.

   I da tebe i tvoje podsetim Đilas, kojeg toliko vole ovi tvoji zloslutni saborci da pominju, nije bio nikad u vlasti, baš kao ni Marinika, a pogotovo ne Šolak.

  • Gondor kaže:

   Kako misliš Đilas nikad nije bio na vlasti kad je bio gradonačelnik Beograda??? Jedino nisu bili Marinika i Aleksić i zato su oni i stavljeni u prvi plan, a Đilas i Vuk su se povukli u pozadinu.

 4. YU kaže:

  kum
  Bivši makedonski ministar ekonomije i kontroverzni biznismen Žanko Čado imao je ključnu ulogu u bankrotu srpskih firmi Agrohem, Fidelinka i Navip, prebacivanjem njihovih sredstava na račune svojih ofšor kompanija, piše Međunarodni konzorcijum istraživačkih novinara, a prenosi Radio Slobodna Evropa
  Dokumenta ukazuju da je Čado kontrolisao firmu na Britanskim Devičanskim ostrvima koja je dobila 6,9 miliona dolara na ime transfera iz Agrohema, pre njegovog bankrota. Istovremeno, Navip, čiji su samo vinogradi vredeli oko 30 miliona evra, prodat je za manje od šest miliona evra.
  Fidelinka je od uspešne firme ubrzo postala gubitaš. Zbog toga je 1.300 radnika u ta tri preduzeća ostalo bez posla. Oni su deo armije od 250.000 zaposlenih u državnim preduzećima u Srbiji, koji su se našli na ulici kao rezultat privatizacije od 2001. do 2010. godine.

 5. Zloki kaže:

  Fidelinka je u trenutku kupovine placena 19 miliona evra.u istom trenutku u silosima Fidelinke bilo je zita i kukuruza u vrednosti 21 milion evra. Nije sve bila imovina Fidelinke,deo robnih rezervi se cuvao u silosima. Spomenuti Zanko Cado je prodao svu kolicinu zita i kukuruza,podigao hipotekarne kredite ,na ime imovine firme,u 2 banke. Jednostavno ,prebacio novac i nestao.Agonija Fidelinke jos trajeDo sada prodata je pekara,skrob i testara,s tim da pekara i skrob rade a testara je prodata kao magacinski prostor,naravno za visestruko manju cenu nego sto vredi.Supruga Cede Jovanovica je jedno vreme iznajmljivala testaru i mlin,zakupnina i racuni za vodu,struju i gas naravno nisu placeni,i nikada nece ni biti.Radnicima nije isplaceno nekoliko plata,a godinama su vodjeni kao prijavljeni na minimalac,sto nikako nije istina.Supruga Cede Jovanovica nikada nije bila vlasnik ni jednog dela Fidelinke,samo zakupac.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 82 = 90

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: