Fudbalerke najavljuju spektakl za publiku

Fudbalerke "Spartaka" su rutinskom pobedom od 0:5 donele očekivana 3 boda sa jučerašnjeg gostovanja u Kragujevcu gde su igrale protiv "Trijumfa", ekipe koja zauzima poslednju poziciju na tabeli. Na ovoj nedovoljno zanimljivoj utakmici šansu je dobila Alina Baka, mlada fudbalerka iz "Spartakove" škole fudbala koja je prikazala odličnu igru i predstavila se kao nova nada subotičkog tima. 

Orsolya Vajda

Na fotografiji Orsolya Vajda sa loptom

U superligaškim nadmetanjima mladih dama u kopačkama trenutno vlada kraće zatišje. Prvo su omladinke (U-19) pokušale da ostvare plasman na Evropsko prvenstvo (ali nisu uspele). Takođe,  kadetska reprezentacija (U-17) se ovih dana nalazi u Turskoj po istom poslu, ali isto sa malim šansama da ostvare odlazak na EP. Njih su, takođe juče, rezultatom od 8:1 "istresle iz kopački" vršnjakinje iz Švajcarske. Utešan gol postigla je, a ko bi drugi nego jedina predstavnica iz subotičkog "Spartaka", Tijana Filipović. U drugom kolu 13. aprila igraju protiv Finske i 16. aprila protiv Turske. 

U domaćem Superligaškom prvenstvu u fudbalu za žene sledeće i ujedno poslednje 14. kolo pred početak plej-ofa i plej-auta, treba da bude spektakl za subotičku publiku. U derbiju kola se sastaju trenutno dve najbolje ekipe, ŽFK Spartak i ŽFK Lask Crvena zvezda. Nakon dužeg vremena pred "golubicama" će se isprečiti protivnik koji ima potencijale da bude prvi tim koji može zadrmati "Spartakovu" mrežu nedirnutu prethodnih 13 kola. KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR