Fudbalerke overile titulu

ŽFK Spartak – ŽFK Mašinac 8:0 (7:0)


U okviru 3. kola plej-ofa ženske Super lige, fudbalerke Spartaka su na Gradskom stadionu u Subotici deklasirale ekipu niškog Mašinca, vlasnika 24 titule državnog šampiona Srbije, ubedljivim rezultatom koji ni najveći optimisti, niti pesimisti, nisu mogli predvideti.

 

Plave golubice su svoju najlepšu fudbalsku priču iz ove sezone, ispričale već u prvom poluvremenu. Igrale sa maksimalnom snagom i sa izuzetnom motivacijom. Bile su naprosto furiozne. Igrale su brzo, precizno i maštovito, pa ni rezultat nije izostao. Mlade igračice Mašinca su igrale motivisano i požrtvovano, ali u ovom momentu one nisu mogle parirati iskusnijim subotičankama. Ovom pobedom, tri kola pre kraja, ŽFK Spartak je i teoretski postao vlasnik šampionske titule i samo potvrdio svoju četvorogodišnju dominaciju na fudbalskim terenima Srbije.


Golove su postigle: Milena Nikolić u 19 i 34 minutu, Jelena Marenić u 23, 27 i 44 minutu, Tijana Krstić u 31 minutu, Nevena Damjanović (autogol Miljane Smiljković) u 43 minutu i Ines N'Rehy u 83 minutu.

 

Fotografija: Nebojša Bungin

Allegra u napaduKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR