Kroz Palićke hotele i vile

Vile Lago, Ricz, Larus, Lujza, Aleksandar, zatim hoteli Prezident, Jezero i Palić resort, samo su neki od pansiona iz turističke ponude na jezeru Palić.

 

Foto: Park – Palić

KOMENTARI

 1. svaler kaže:

  I sta osim „romantike“ u sobama ima na Palicu?Bazeni?Jezero?Unisten zoo?`Za svaleraciju sluzi samo i za 1.maj al i to je sve tuznije!

 2. rocker kaže:

  ima lepih i u gradu,pa da vidimo i te slike…..

 3. Vesna Vuković kaže:

  Lepe su fotografije. Šteta što nema naznačeno u kojim objektima su napravljene.

 4. 4C kaže:

  Ali koren drveta viri iz trotoara,rupe kao krateri,smeca na sve strane…
  Setao sa bebom u kolicima i nikada vise.
  Sramota!!!
  Da,doci ce turisti.
  Jednom.

 5. Macado kaže:

  Hotel Park i Jezero ❤❤❤

 6. novosadjanin kaže:

  4C

  Druze, lepota (ili obnuto) je u oku posmatraca.
  Meni je npr Palić predivan. Toliko ga porodicno volimo da smo kupili kucu na samoj obali (drugi sektor jezera), da bi tamo provodili minimum 10tak vikenda godisnje.
  a nije da nisam video/gledam velika sveta, naprotiv.

  manje autosovinizma a vise optimizma ti zelim

  pozz iz ns

 7. Dr kaže:

  Palić nema nikakav sadržaj. Najbolje je da pitate ,, pravog,, Subotičana šta misli pre nego dođete na Palić. Palić je postao sex turizam preko vikenda, nažalost.

 8. Anonimni kaže:

  Palić je predivan bez obzira koji deo godine je u pitanju, svako ko želi može da nađe sadržaj. Kupali smo se u njemu i pre mnogo godina, lično od svoje pete godine, a to je 1962. Isto i danas i nikada nisam nasedala pričama o ovoj ili onoj kategoriji vode, jer Palić nije planinsko jezero niti ima svoje utoke, ipak nikada nismo zaradili nikakvu bolest ni ja ni suprug niti naša velika porodica, deca i unuci i svi naši gosti. Mnogi borave na moru ili nekom mondenskom jezeru a ni noge ne pokvase. O kupanju na bazanima ne ću ni da pričam. Prošetajte obalom novom stazom, prelepo, vidik, vazduh koji leči, može i vožnja biciklom, čamcem i sl. Prošetajte divnim parkom. Odbojka na pesku na plaži, košarka, dečja igrališta, zoo uvek dobar…još mnogo toga,za uživanje i pravi odmor. Naravno kao i svugde može čistije. To moramo najviše sami da se potrudio a ne da gunđamo. Pozdrav svima koji vole Palić

 9. Ljupce kaže:

  Ne vredajte palic palic je super akva park banja jezero dobra hrana.super

 10. Beba kaže:

  Šta vidite na slikama ?
  Hrana i kreveti!
  Daleko je to od onoga što treba turistima
  I da ne mislite da pričam „u prazno“ zastao nemo kajaka, jedrilica koje se takmiče ,biciklistickih takmičenja u raznim kategorijama?
  Da li bi koncerti klasične ili džez muzike od proleća do kasne jeseni par puta nedeljno na podijumu u parku nekome smetali?

 11. Nagradna igra kaže:

  Lepo sponzorstvo
  Zivimo u svojim kućama
  I ne posječujemo ove objekte nikad- nema potrebe za označavanjem objekata( uglavnom spremačica recepcionar kuvar konobar… i turisticki vaucer republike srbije- ali kazu u hotelu ne prihvataju turisticki vaucer nase države)
  Organizujte nagradnu igru na portalu grad.subotica za nas Suboticnke za osmi mart..

 12. Rax kaže:

  Ovi sto pisu da je palic predivan ili nisu bili dalje od srbije ili su rodjeni u neko skorije doba. Palic je nikakav,sem deo parka. Voda je prljava i zagadjena. Komarci se ne tretiraju na vreme vec godinama. Vikend naselje rastureno,prljavo,a mozda zbog toga i opasno po zdravlje. Nema nikakve aktivnost,cak i onaj teren za kosarku od 10 m2 naplacuju. Zoo vrt unisten. Palic gusto naseljen belosvetskim kriminalcima
  ,koji su ovde dosli da operu njihov krvav novac. Zaboravila sam krpelje i crkotine po kontejnerima,kada se zakolje janje ili sl.

 13. ano kaže:

  unutrasnji dekor… kič a-la 1982 stil. 😀

 14. alex kaže:

  unutrasnji dekor i sobe… kič a-la 1990te 😀
  koliko je ulozeno u objekte, mogli su se vise potruditi. heheh

OSTAVITE KOMENTAR

35 + = 41

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: