Rušenje stare zgrade kod Bolnice

Stara zgrada između Gradskog stadiona i Bolnice, ruši se da ustupi mesto marketu LIDL. Istu sudbinu čeka i nekadašnji ZIPPER koji će biti uklonjen da bi prepustio plac drugom po redu LIDLu u našem gradu.

 

KOMENTARI

  1. Dr. Vojvodjanin kaže:

    Ko je bio do sad vlasnik?

  2. boris kaže:

    Zar nema nikakve inspekcije, pre neki dan je pao deo zida na ogradu koja je slaba od aluminijuma i sreca pa nije palo na automobile koji su u tom momentu prolazili a druga stvar je neverovatna a to je da ljudi koji rade na rusenju su bez zastitine opreme, prasina se podize u nebo i u precniku par stotina metara…

  3. BUSstanica br 16. kaže:

    Sama Zgrada je nekada bila objekat u kome su boravili vojnici , kasnije Panonija a rusenje uz zvuke simfonijskog orkestra i soliste koji pevaju operu preko puta u dvoristu bolnice u oblaku prasine slucajno sam primetio cekajuci autobus br 16 slicno sam prisustvovao rusenju kuca u brace radic i rusenju kasarne na teslinom -rusenje je izvedeno vrlo pedantno odnosno desetak minuta zgrada se pretvorila u prah i prasinu.ukljucio sam mobilni i snimio scenu rusenja .. . a ziper je vec svim suboticanima poznat nakon njega su stigli i tus i ktc..evo sada cekam bus 16 i trenutno vidim plac sa otvorenim pogledom na stanicu SUP2 i STADION SPARTAK sa florom i predvidjenom stazom za trcanje oko ograde …koju ce izgraditi vrlo brzo..

OSTAVITE KOMENTAR

12 + = 16