„Garden Flora“ sutra na Otvorenom univerzitetu

Umesto na gradskom Trgu, jesenja izložba i vašar baštenskog cveća i sadnica „Garden Flora“ ove godine biće održan u holu Otvorenog univerziteta. Manifestacija će ove godine trajati samo jedan dan, pa će sutra od 11 do 13 časova, u holu Otvorenog univerziteta građani imati priliku da kupe sezonsko i saksijsko cveće, sadnice, kao i zaštitna sredstva.

RTV Yu eco


KOMENTARI

 1. Rax kaže:

  Sve u interesu zastite od corone! Izgleda da covid bas bira, jedino do sada nije mogao
  da se proslavi dan grada, sent istvan i berbanski dani. Slavilo se sve i odrzalo i sto treba i sto ne treba. Zastita od korone je odstojanje i maska. Do sada je ova manifestacija odrzavana na trgu, sada ce da bude u zatvorenom prostoru. Neka nam neko objasni, sta je razlika, zasto samo 1 dan i zasto u zatvorenom prostoru. Volela bih da se nadje bar jedan jedini novinar, koji ima muda da pita ove pametne politicare iz zlatnog nam doba.

 2. Trovach kaže:

  Umesto na otvorenom, oni u vreme pandemije prave vasar u zatvorenom prostoru. Isto je bilo i za filmski festival. Mogu shvatiti da su ljudi (politicari, organizatori) glupi, ali da rade sve dijametralno suprotno, ne mogu da shvatim. Mislim da bi cak i ameba donela ispravniju odluku.

 3. Anonimni kaže:

  Odgovor za sve;

OSTAVITE KOMENTAR

55 + = 63