Generalna proba na Spartaku

 

U poslednjoj utakmici pred početak prolećnog dela prvenstva Spartak nije uspeo na svom terenu da pobesi Bežaniju. Imali u Subotičani više od igre ali nisu upeli to i da krunišiu golom.
gradski_stadion_subotica09
Spartak je prvi put zapretio u 16. minutu kada je Mrkela pokušao da proigra Milića a par minuta kasnije Torbica je probao iz slobodnog udarca da savlada gostujućeg golmana. Uzvratili su gosti preko Živkovića koji je probao iz daljine. 

Golubovi su ofanzivnije počeli nastavak utakmice. Nakon akcije kapiten aTorbice i Miloševića lopta odlazi u korner. Kapiten je izveo korner, lopta došla do Tumbasevića koji sa 16 metara gađa malo iznad gola. Pokušao je i Trivunović iz daljine ali je i ovaj šut bio neprecizan. Beženija je odličnu priliku propustila u 57. minutu tačnije Aleksić je odličnom intervenciojom sačuvao svoju mrežu. Lopta je posle kornera došla do Vujanovića koji šutira sa 2 metra od linije međutim, Aleksić je nogom otklonio opasnost. 

 

Mogao je Spartak da povede u 63. minutu kada je Džugurdić sa leve strane uputio loptu pred gol gde se našao Milić koji šutira pored gola. Do kraja susreta prilike su još imali Nosković i Antonić alise rezultat nije menjao. 

 

Subotica, Gradski stadion, gledalaca: oko 200. Sudija: Nemanja Ćirić, pomoćnici:Matija Nađ Olajoš i Atila Harmat (svi iz Subotice). Žuti kartoni: Milošević, Radović, Farkaš (Spartak), Matović, Jakšić (Bežanija). Crveni karton: Matović (Bežanija).

 

Spartak: Janošević, Kovačević, Torbica, Trivunović, Nosković, Milošević, Milić, Antonič, Tumbasević, Radović, Mrkela. Igrali su još: Aleksić, Farkaš, Mezei, Džugurdić, Vojvodić, Petrović, Ilić, Jondić.

 

www.fkspartakzlatiborvoda.comKOMENTARI

  1. Petar.SU kaže:

    SPARTAK, SPARTAK, SPARTAK.. B)

OSTAVITE KOMENTAR