Generalna proba prošla uspešno

Generalna proba pred ponovno pokretanje Festivala Omladina je uspela.

 

Pomešane generacije i pomešane emocije na jednom mestu. Hala sportova je nakon dugo vremena opet osetila energiju kako nekadašnje omladine koja je i pevala i slušala tako i sadašnje omladine koja je posetila spektakl i podjednako uživala u večnim hitovima prvi put izvedenim na ovom mestu.

 

Oni stariji su došli da se podsete na nekadašnji festival ali i na neka stara vremena koja se po mnogo čemu razlikuju od sadašnjih kada je sve izgledalo drugačije jer se gledalo očima dvadesetogodišnjaka. Mlađi su pak i pored „Prvog glasa“ na Prvoj TV, došli da poslušaju starije.

Svetla su se ugasila i retrospektiva je otpočela…

Ukoliko sve bude teklo po planu, na idućem festivalu ću u fokusu biti kreativni, ambiciozni mladi stvaraoci muzike, jer i samo ime festivala govori da baš njima on i pripada.

 

Ceo jučerašnji dan je protekao u znaku festivala, pa je tokom dana ispred Baš kuće na samom početku Radijalca postavljenja spomen ploča osnivačima festivala Josipu Kovaču i Aleksandru Jančikinu.

Kako je to izgledaloKOMENTARI

  1. daca kaže:

    Nisam ni sumnjala da nece biti uspesna, samo su sumnjicavi bili pojedinci koji nisu imali predstavu o cemu se radi. Puno uspeha i naredne godine.

OSTAVITE KOMENTAR