Godišnja Skupština ŽFK Spartak-Jaffe

Uprava ženskog fudbalskog kluba Spartak-Jaffa ovih dana, između jesenjeg i prolećnog dela takmičenja, ima prepune ruke posla. Nabavljena je nova zimska oprema za „plave golubice“, utanačene su dvonedeljne pripreme i to sedam dana na Zlatiboru i sedam dana na Igmanu, ugovorene su kontrolne utakmice, ugovaraju se igračka pojačanja, a trenutno su pri kraju i organizacione pripreme za održavanje godišnje Skupštine kluba.

 

Osim usklađivanja klupskih pravilnika sa novim Zakonom o sportu i donošenja finansijskog plana za takmičarsku 2011/12 godinu, obaviće se izbor na sledeće funkcije za period 2012-16 i to: predsednika Skupštine, potpredsednika Skupštine, članova Izvršnog odbora, članova Nadzornog odbora, članova Upravnog odbora i Generalnog sekretara kluba.

 

Dobri poznavaoci prilika ne očekuju dramatične personalne promene jer se ekipa koja pobeđuje ne menja. Naime ŽFK Spartak-Jaffa već dve godine važi kao neprikosnoveni lider u ženskom fudbalu Srbije i nakon prošlogodišnjeg debitantskog nastupa u evro-takmičenjima za ovu godinu planira da uđe u top 32 evropske ekipe.

 

Godišnja Skupština ŽFK Spartak-Jaffe održaće se u sali broj 1 „Nove opštine“ u ponedeljak 23. januara sa početkom u 16,30 časova. Pozvana je sportska javnost, predstavnici medija, navijači i simpatizeri kluba i zainteresovani građani Subotice.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR