Gradonačelnik obišao prvu bebu

Gradonačelnik Subotice, Jene Maglai obišao je prvu bebu koja je rođena u 2014.godini.

 

Grad Subotica je za prvorođenu subotičku bebu Vladimira Belančića u ovoj godini obezbedio 40.000 dinara i ta sredstva su uplaćena na žiro-račun majke, Marine Bukvić.

 

beba2Marina Bukvić (31) i njen suprug Milivoj Belančić (33) izrazili su zahvalnost gradonačelniku Maglaiju na poseti i izdvojenim sredstvima za njihovog sina Vladimira. Marina je rekla da porođaj nije bio lak, da je beba bila teška 3.400 grama i dugačka 51 centimetar i da je nakon nakon carskog reza i rođenja deteta, najsrećnijeg trenutka u svom životu, sve muke brzo zaboravila.

 

U porodilištu subotičke Opšte bolnice 3. januara 2014. godine rođene su još dve bebe. Danijela Poljaković iz Male Bosne je, u 16 časova i 35 minuta, rodila dečaka, Stefan Poljaković, a dečaka je, u 20 časova i 35 minuta, rodila i Adrijana Petrović, iz Subotice, Bruna Števura.

 

Grad Subotica je za drugu i treću subotičku bebu rođenu u ovoj godini obezbedio po 30.000 dinara i ta sredstva su uplaćena na žiro-račune Danijele Poljaković i Adrijane Petrović.

 

U periodu od 1. januara do 11. februara 2014. godine u subotičkoj Opštoj bolnici ukupno je rođeno 136 beba – 73 dečaka i 63 devojčice. Tokom prošle godine u Opštoj bolnici rođeno je 1.379 beba.KOMENTARI

  1. pravdoljub kaže:

    Deco rastite u miru i nemojte nikada biti politicari, roditeljima sve cestitke i zelim vam svako dobro 🙂

OSTAVITE KOMENTAR