Gužve na granicama

Oni koji u Mađarsku žele da uđu na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu treba da računaju na višesatno čekanje.

Pannon RTV/Masa Attila

Na graničnom prelazu Horgoš-Reske koje se nalazi na autoputu za prelazak granice čeka se između dva i tri časa. Na graničnom prelazu Bački Vinogradi – Ašothalom vreme čekanja je sat i po, dok su se na kelebiji spojile granice. U grupama koje izveštavaju o stanju na granici na društvenim mrežama navode da oni koji putuju u Mađarsku najbrže mogu stići preko graničnih prelaza u Bajmoku, ili na prelazu Rabe- Kubekhaza.

RTV PannonKOMENTARI

 1. Weng kaže:

  Sta se slavi?

 2. Sjex kaže:

  Treba blokirati prelaz i oterati sve u 3…

 3. Suboticanka kaže:

  Granicni prelaz je DRZAVA a ne privatna prcija nekoliko carinika i policajaca!Da je Madjarska drzava kakvom se smatra zbog tamo nekog Orbana-MOMENTALNO bi smenili celu “gardu” i doveli ljude koji ce biti u sluzbi NARODA! DOKLE VISE TOG GLUMLJENJA SILE???

 4. Sale kaže:

  Kad se svi klozetari-gastarbajteri sjure vikendom na par sati kuci da bi ustedeli koji euro nastaje i kolaps na granici…

 5. Istina... kaže:

  @Sale

  Pun si mržnje, od sopstvene bezvrednosti i zavisti. Tipična “vrednost” “grada”. Glupsone, nemaš pojma odakle “problem” gužvi na granici i koje je “rešenje” osmišljeno i pre nego što se “problem” pojavio “sam od sebe”.

 6. Ei Alcalde kaže:

  @ Sale
  ( od kud ti znas sta je to klozet?)

  Bolje je biti klozetar-gastarbajter u inostranstvu, nego gradonacelnik u Subotici.

 7. RADNICA kaže:

  Sale,dojure klozetari da donesu malo deviza da takvi kao ti ne umru od gladi i da takvi kao ti,mizerni,mogu ceo dan uz esspreso i jednu kiselu vodu sede u BOSSU i fantaziraju probusenih gaca!

OSTAVITE KOMENTAR