Gužve na Horgošu, policija preusmerava saobraćaj ka Kelebiji

Zbog velikih gužvi na Graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, saobraćajna policija počela je jutros sa preusmeravanjem saobraćaja na auto-puta na obilaznicu oko Subotice, prema Graničnom prelazu Kelebija.

Smena turista stvorila je još juče velike gužve na Horgošu, zbog čega je još preksinoć Policija Mađarske apelovala na vozače da izbegavaju Horgoš i koriste Kelebiju i manje prelaze, ali po poslednjim podacima ni tamo situacija nije ništa bolja i vozači moraju računati s dužim zadržavanjima.

Prema poslednjim podacima Policije Mađarske, na Horgošu se na izlaz iz ove zemlje i ulaz u Srbiju čeka četiri sata, dok je zadrđavanje u suprotnom smeru pet sati.

Savetuje se putovanje do manjih prelaza, jer se po zvaničnim podacima na Bačkom Bregu, Bajmoku i Đali čeka pola sata, a Horgošu 2 i Bačkim Vinogradima po sat vremena.

Gužve su i na Kelebiji, gde se na izlaz iz Mađarske čeka tri, a izlaz iz Srbije dva sata.


RTVKOMENTARI

 1. Tole kaže:

  Ne samo na Horgosu! Na Asothalomu je guzva! Kolona do raskrsnice! Cekam vec 2 sata! Naravno radi samo jedna kapija!
  Bezobrazni i madjari a i nasi!

 2. Casper kaže:

  Turci nose wc šolje kući! Uff

 3. Indijanac kaže:

  @Casper
  Pa moze biti da im WC solja od muke od silnog cekanja odmah i ustreba, pa onako usput i da isprobaju koliko su te solje sto su kupili u Austriji ili Nemackoj funkcionalne. Nadam se da su kupili one sa dodatnom slavinom za toplu i hladnu vodu, a koju sada cekajuci u nepreglednim redovima nemaju gde prikljuciti. Doduse, ni kanalizacije nema, a i solja bez vodokotlica nista ne vredi. Ostaje im jedino olaksanje u majci prirodi ili onom javnom WC-u na granici, gde je, mislim pisanje 200 dinara, ako nije od tada poskupilo.

 4. Zasto smo se borili? kaže:

  @ Casper/Indijanac

  Odnosenje WC solja kuci nije nikakav posebno Turski specijalitet. Hrabri i neustrasivi oslobodioci Vukovara i Slavonije su takodje demontirali citava kupatila sa sve klozetskim soljama i odnosili ih u kamionima svojim kucama kao poklon svojim milim i dragim porodicama.

OSTAVITE KOMENTAR

6 + = 8