Hajnalka peva “Jesus loves me”

Još jedan dan je ostao do velikog finala “Ja imam talenat”. Favorit Subotičana ali i mnogih širom zemlje – Hajnalka Buš, sutra će pevati gospel numeru Jesus loves me koju je svojevremeno pevala Vitni Hjuston u filmu Telohranitelj.

 

Finalisti šoa  pre sutrašnjeg finalnog nastupa moraju da se izbore sa gripom. Hajnalka  je   tako na jednoj od proba zaspala, a sledećeg dana pojavila se u kaputu i strpljivo čekala svoj red da nastupi. Subotičanka se na probama  drži po strani i skromno posmatra druge takmičare. Kada dođe red, izađe na binu i doživi potpunu transformaciju.

Mada se zdravstveno ne osećaju dobro, finalisti vredno uvežbavaju svoje numere. Ne propuštaju probe koje svakog dana traju od 10 sati ujutru do devet časova uveče. Kada treba, i posle 9 uveče nastavljaju sa snimanjem matrica u studiju, što ume da potraje do ranih jutarnjih časova.

 

I ovogodišnjeg pobednika takmičenja “Ja imam talenat” odabraće publika. Gledaoci će moći da glasaju od samog početka emisije koja će trajati dva sata, pa do kraja. Posle svakog nastupa žiri će prokomenatrisati izvođenje takmičara. Redom će biti eliminisan jedan po jedan finalista, počevši od poslednjeg desetog mesta.KOMENTARI

  1. Hjee kaže:

    A vi ste morali bas ovu sliku da stavite, ovde izgleda ko da je drogirana. Novinari…
    Inace, puno srece Hajnalka 🙂 

OSTAVITE KOMENTAR