Hajnalka u finalu!

Poslednje polufinalne večeri emisije Ja imam talenat učestvovala je i naša sugrađanka Hajnalka Buš. Kao poslednji takmičar pevala je pesmu “Without the one you love” Arete Frenklin i uz klavirsku pratnju oduševila žiri, na prvom mestu Natašu Ninković. Nataša je rekla da Hajnalka večeras izgleda fenomenalno, i dodala da ako sad muž nije zadovoljan, onda to stvarno nije u redu.

 

Ivan Tasovac rekao joj je da mu je čast što je slušao i upoznao, a Bosiljčić da je prisustvovao neverovatnoj transformaciji.

 

Od svih takmičara najviše glasova publike imali su Rosini, Hajnalka Buš i Nikola Radović koji su ušli u uži izbor za ulazak u finale. Nakon toga, sledilo je objavljivanje učesnika sa najvećim brojem glasova – a to je Subotičanka Hajnalka Buš.

 

Dvoje najboljih (Hajnalka Buš i Nikola Radović) pirdužiće se Aleksandri i Nemanji, “Kontinuumu” Nataši Pavlović, “Čudesmu”, Orkestru harmonikaša iz Ugljevika, Katarini Kovačević, Gorici Šutić i Mihajlu Vlahoviću i nastaviti trku za 100.000 evra.

 

 

Pogledajte nastup

 

 

 KOMENTARI

 1. dr.Tikvicki kaže:

  ja licno mislim da u buduce ovakve emisije treba da nose naziv subotica ima talenat
   

 2. Anonimni kaže:

  Bravo Hajni!!! <3

 3. Miloš Runić kaže:

  Super !!! 😀 Daj bože pa da i ona pobedi kao što je Mirna pobedila ! Oni su ponos naše Subotice ! 🙂

 4. Nena kaže:

  Hajnalka je ponos Subotice, ali šta je Subotica pružila ovoj ženi sem metle?

 5. Ervin kaže:

  Sve cestitke Hajnalki,bilo je pravo uzivanje slusati je.Bez obzira kako ce se zavrsiti finale,ona je vec postala ponos Subotice!

 6. subotičanka kaže:

  I sada će se finale pratiti organizovano u Hali sportova? 

 7. h_d kaže:

  Treba ukinuti ove gluposti da ljudima ne bi pojele i ono malo sive mase što im ostade. Sramota.

 8. Fraulein kaže:

  Ako i ne potraje,Hajnalka uziva i nesto ne verujem da ce joj smetati. U svakom slucaju,zasluzila je malo paznje i nasu podrsku..

 9. Don Kihot kaže:

  Idemo,glasajte glasajte, sa Hajnalkom do pobede a onda će Dušan Igor Mirna

   

  i Hajnalka za dan grada Subotice održati koncert za njene gradjane. Pare koje bi se dale nekom pevaču za gostovanje U Subotici neka idu u humanitarne svrhe.

OSTAVITE KOMENTAR