Humanitarni koncert na Letnjoj pozornici

Udruženje “ZaJedno” već 35 godine pruža podršku deci sa smetnjama u razvoju, mladim i     odraslim osobama sa invaliditetom, kao i njihovim porodicama. Naše Udruženje je jedno od prvih mesta u Subotici gde su realizovane inkluzivne aktivnosti i gde su vrata bila uvek otvorena za svu decu. Ideju građenja i širenja inkluzivne kulture, zadržali smo i do danas.

U okviru udruženja “ZaJedno”, realizuju se kontinuirane programske aktivnosti kao što su: inkluzivne radionice za decu predškolskog i ranoškolskog uzrasta u okviru igraonice “Abrakadabra“, savetodavno – instruktivni defektološki rad, edukativne programe za osobe sa invaliditetom tinejdžerskog uzrasta, radionice samozastupanja za mlade osobe sa invaliditetom kao i programe za cele porodice čiji su članovi odrasle osobe sa invaliditetom. Sve aktivnosti sprovode aktivisti Udruženja, različitih profila zanimanja (defektolozi, vaspitači, učitelji, roditelji…) na volonterskoj osnovi. Pored ovih kontinuiranih programskih aktivnosti, kroz koje na nedeljnom nivou uključujemo više od stotinu dece, mladih i odraslih osoba sa invalisitetom kao i njihovih roditelja, realizujemo i brojne projektne aktivnosti.

Svakodevne aktivnosti realizujemo u suterenskim prostorijama zgrade u vlasništvu Grada, u ulici Đure Đakovića 23. Zgrada je građena 1928/1929 godine, te zbog godina ali i prisustva vlage, prostorije zahtevaju temeljno renoviranje koje članarine i dobrovoljni članski prilozi ne mogu pokriti. Iz tog razloga, obratili smo se društveno-odgovornim firmama sa molbom da pomognu Udruženju da se stvori bolje i zdraviei uslove za svoje članove. Veliki deo sredstava i donacija smo uspeli da pribavimo ali još uvek nemamo sve neophodno, kako bi prostor adaptirali za rad.

 Tim povodom smo odlučili da napravimo humanitarni koncert koji nosi naziv – Zajedno za “ZaJedno”. Zahvaljujući ljudima dobre volje koji su nam ustupili proctor ya odr\avanje koncerta besplatno, poznatim ličnostima iz sveta muzike koji su pristali da pevaju, tako]e besplatno i brojnim drugim donatorima, koncert će biti održan na Paliću – na Letnjoj pozornici u sredu,           4. avgusta 2021. godine .

Od 18.30 časova, realizuju se aktivnosti za decu (radionica, animator za decu, ukrašavanje i modeliranje balona). Planirane aktivnosti će se odvijati i za vreme trajanja koncerta.

Koncert počinje u 19h časova a nakon njegovog završetka, sledi salsa druženje koje će trajati do 23 časa.

Cena ulaznice je (od) 600 dinara. Deca ispod 14 godina ne plaćaju ulaznicu, s tim što na koncert mogu ući ISKLJUČIVO u pratnji odrasle, punoletne osobe.

Prodajna mesta ulaznica su:

             – UDRUŽENJE  “ZaJedno” – ĐURE ĐAKOVIĆA 23/1, ponedeljkom i sredom 17-19h i

                utorkom i četvrtkom 10-12h

– ZTD NATURA STIL  – TRG CARA JOVANA NENADA 11 (KOD FRANJVAČKE CRKVE)

– ZTD NATURA STIL – KRFSKA 5a PALIĆ (KOD ULAZA U ZOO VRT)

– karte je moguće kupiti i na dan Humanitarnog koncerta, na blagajni Letnje pozornice

U slučaju lošeg vremena, koncert će se održati u bioskopskoj sali Otvorenog univerziteta u Subotici.

             Sve dodatne informacije vezane za koncert možete dobiti putem sledećeg kontakta: 062/967-0161 (Snežana Maravić)

              mnrosu@eunet.rsKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

2 + 7 =